Hírek

Például 06/2017
Például 06/2017
önjáró autók
csütörtök, február 16, 2017

Mindezidáig a fogyasztóknak szóló elektronikai újítások lepték el a CES (Consumer Technology Association) kiállításait, 2017 viszont az önjáró autóké volt, januárban az autóipar szinte minden szereplője megjelent, hogy bemutassák jövőbeli elképzeléseiket, melyekkel a piaci versenyben harcolnak.

téli autóvezetés
péntek, január 13, 2017

A téli hideg, csapadékos időjárásban megváltozott útviszonyok több odafigyelést és megfontoltabb vezetési stílust kívánnak meg az autóvezetőktől. Ilyenkor különösen fontos, hogy tisztában legyünk vezetési készségeinkkel, és hogy mindig megfelelő követési távolságot tartsunk az előttünk haladótól arra az esetre, ha a csúszós úton hirtelen fékezésre kényszerülnénk. Fontos, hogy a jármű sebességét is az útviszonyoknak megfelelően válasszuk meg.   

 

Arval
szerda, november 4, 2015

Az üzletnek köszönhetően az Arval piacvezető lett Európában gépjárműkezelés és finanszírozás területén.

2015. november 2-án befejeződött a GE Flottakezelő vállalat felvásárlása Európában.  

Ennek a stratégiai lépésnek köszönhetően az Arval piacvezető lett az európai gépjárműkezelés és finanszírozás területén. Világszerte immáron 930 000 járművet kezelünk, és 26 országban vagyunk jelen.

Arval
szerda, november 4, 2015

The deal is shaping the number One in Europe  of the vehicle full service leasing sector.

On 2nd November 2015, Arval finalised the acquisition of GE Capital Fleet Services activities in Europe.

This strategic move propels us to the number One position in Europe in the full service vehicle leasing sector, with a leased fleet of 930,000 vehicles worldwide, in 26 countries.
Arval CEO, Philippe Bismut, said: “We look forward to sharing our expertise and service quality with all our clients serving them at our best”.  

péntek, március 7, 2014

A Mazars Kft. a közelmúltban megjelentetett hírlevelével és az annak nyomán megjelent cikkekkel, elemzésekkel kapcsolatosan a Magyar Lízingszövetség az alábbi véleményt fogalmazta meg.

hétfő, június 3, 2013

A személygépkocsi üzemeltetésével, fenntartásával kapcsolatos szolgáltatásokra vonatkozó áfa-levonási tilalom.

[az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (továbbiakban: Áfa törvény) 124. § (4) bekezdéséhez]

csütörtök, január 10, 2013

NGM és NAV állásfoglalás az áfa visszaigénylésével kapcsolatban