Home > My Arval

My Arval

Ismerje meg online megoldásainkat!

A My Arval felületen minden olyan szolgáltatást és információt megtalál, amire a hatékony flottakezeléshez, vagy éppen a céges gépjárművel kapcsolatos napi ügyintézéshez szüksége lehet. 

My Arval a döntéshozóknak

Array

Megújult online felületünkre belépve minden olyan információt és dokumentumot megtalál, melyre a hatékony flottakezeléshez szüksége lehet. 

Megtekintheti a járműparkhoz kapcsololódó pénzügyi mutatókat, az egyes járművekhez kapcsolódó szerviz / baleseti / bírság eseményeket úgy, mint az új autó átadásokkal / csereautókkal vagy éppen leadásokkal kapcsolatos információkat. A felületen található roportoknak köszönhetően mindig a legfrissebb adatokkal dolgozhat, valamint bármikor eléri és letöltheti az átlalunk korábban megküldött dokumentumokat / leveleket vagy akár számlákat is. 

https://www.myarval.com

My Arval a járművezetőknek

Array

Kifejezetten a járművezetők részére fejlesztett online felületünk, melyen keresztül mindig a rendelkezésére állnak a járművével kapcsolatos információk, valamint a céges autóhoz kapcsolódó dokumentumok, és szolgáltatások. 

My Arval Mobil

Array

A célunk, hogy a lehető legjobb eszközt biztosítsuk Önnek, ezért alkottuk meg a My Arval Mobil applikációt, mely minden információt és funkciót tartalmaz, amire csak a céges autójával kapcsolatban szüksége lehet.
Könnyedén bejelenthet káreseményt, kereshet szerviz partnert vagy kapcsolatba léphet Ügyfélszolgálatunkkal, amennyiben további segítségre lenne szüksége.

Mit nyújt Önnnek a My Arval Mobil?

- Közvetlen hozzáférést a dokumentumokhoz, melyekre szüksége lehet
- Lehetőséget, hogy saját dokumentumokat töltsön fel
- Káresemény bejelentés
- Minden általunk küldött üzenet is elérhető

Töltse le az applikációt, és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!