Arval a járművezetőknek

Járművezetői hozzájárulhatnak költségei csökkentéséhez

Az Arval egyedülálló felületet kínál, amelyen keresztül az autóvezetők kiválaszthatják, kezelhetik járműveiket, és gondoskodhatnak azok karbantartásáról. Valós idejű digitális eszközökön tájékozódhatnak járműfelhasználásukról, ami segíti őket a költségek

Egyetlen kontaktszemély

Együttműködésünk során személyes kapcsolattartója tanácsokkal látja el a döntési helyzetekben: segít az autó kiválasztásával és konfigurációjával (a cégautó szabályzat kritériumai szerint) kapcsolatban, és intézi a járműrendeléssel, átvétellel, valamint a későbbiekben annak kezelésével kapcsolatos teendőket. Minden felmerülő panasz ügyében intézkedünk, szerviz időpontot foglalunk, és foglalkozunk az esetleges balesetek, büntetések kezelésével is.

 

Tudatossá és körültekintővé tesszük járművezetőit

Az információnak kulcsszerepe van az Arval és a járművezetők közötti sikeres kapcsolatban, mely folyamatosan elérhető legmodernebb mobil applikációnknak köszönhetően, bárhol is legyenek éppen. Így rendszeresen tájékozódhatnak járműhasználatukról, és tisztában lehetnek az ahhoz kapcsolódó költségekkel is.

 

Flottakezelési költségek ellenőrzése

Az Arvallal együttműködő cégek átlagosan 10%-os költségcsökkenést tapasztalnak. Hogyan csináljuk? Egyszerűen javítunk a felhasználók vezetési stílusán. Bevonjuk őket a járműhasználat ügyeibe és folyamatosan információt kapnak azokról.

 

Vezetői elégedettség mérése

Biztosítjuk, hogy az Arvallal való együttműködés a járművezetők szempontjából is előnyös legyen. Ezért rendszeresen megkérdezzük őket a szállított jármű állapotáról, a szolgáltatások minőségéről és gyorsaságáról, mind a szállításkor, mind azt követően. Szívesen fogadunk bármely javaslatot tőlük, ami az együttműködés javítását célozza.

 

Digitális szolgáltatások, járművezetőknek tervezve

Az Arval a legújabb technológiával látja el a felhasználókat: olyan mobil applikációval, mely segít javítani vezetési szokásaikon.

Arval Mobile +

Ez a mobil applikáció személyre szabott információkkal és dokumentumokkal látja el a vezetőket, akkor és ott, ahol csak szükségük van rá. A folyamat során ez értékes időt és pénzt takarít meg cégének. Az applikáció, amely iPhone-on és Androidos mobiltelefonokon is elérhető, élő térképeken mutatja meg a legközelebbi szervizeket és karbantartási helyszíneket.

Az Arval Mobil +-on a vezetők számára elérhető funkciók a következőket tartalmazzák:

  • GPS technológia használata

  • A járművek összes adata és visszaszámlálás a visszaadás dátumáig

  • Közvetlen hozzáférés az Arval 24 órában elérhető ügyfélszolgálatához

  • Szerviz és karbantartó helyszínek feltérképezése