Arval a járművezetőknek

Járművezetői hozzájárulhatnak költségei csökkentéséhez

Az Arval egyedülálló felületet kínál, amelyen keresztül a járművezetők kiválaszthatják, és kezelhetik járműveiket. Valós idejű digitális eszközökön tájékozódhatnak járműfelhasználásukról, ami segíti őket a költségek ellenőrzésében.

Egyetlen kontaktpont

Az Arval a szerződés minden elemével a járművezetőkkel közösen foglalkozik: az autó kiválasztásával és konfigurációjával (a cégautó szabályzat kritériumai szerint), a járműrendeléssel, valamint a későbbiekben annak kezelésével kapcsolatban is. Minden felmerülő panasz ügyében intézkedünk, szerviz időpontot foglalunk, és foglalkozunk az esetleges balesetek, büntetések kezelésével is.

 

Tudatossá és körültekintővé tesszük járművezetőit

Az információnak kulcsszerepe van az Arval és a járművezetők közötti sikeres kapcsolatban, melyet folyamatosan elérhetnek legmodernebb mobil applikációnkon keresztül, bárhol is legyenek éppen. Így rendszeresen tájékozódhatnak járműhasználatukról, és tisztában lehetnek az ahhoz kapcsolódó költségekkel is.

 

Flottakezelési költségek ellenőrzése

Az Arvallal együttműködő cégek átlagosan 10%-os költségcsökkenést tapasztalnak. Hogyan csináljuk? Egyszerűen javítunk a járművezetők vezetési stílusán. Bevonjuk őket a járműhasználat ügyeibe és folyamatosan információt kapnak azokról.

 

Vezetői elégedettség mérése

Biztosítjuk, hogy az Arvallal való együttműködés a járművezetők szempontjából is előnyös legyen. Ezért rendszeresen megkérdezzük őket a szállított jármű állapotáról, a szolgáltatások minőségéről és gyorsaságáról, mind a szállításkor, mind azt követően. Szívesen fogadunk bármely javaslatot tőlük, ami az együttműködés javítását célozza.

Digitális szolgáltatások a járművezetőknek tervezve

Az Arval a legújabb technológiával látja el a járművezetőket: olyan mobil applikációval, mely tájékoztatja őket a járműhasználatukról, és segít javítani vezetési készségeiken.

Arval Mobile+

Ez a mobil applikáció jármű specifikus információkkal és dokumentumokkal látja el a vezetőket, akkor és ott, ahol csak szükségük van rájuk. A folyamat során ez értékes időt és pénzt takarít meg cégének. Az applikáció, amely iPhone-on és Androidos mobiltelefonokon is elérhető, élő térképeken mutatja meg a legközelebbi szervizeket és karbantartási helyszíneket.

Az Arval Mobil +-on a vezetők számára elérhető funkciók a következőket tartalmazzák:

  • GPS technológia használata
  • A járművek összes adata és visszaszámlálás a megújítás dátumáig
  • Közvetlen hozzáférés az Arval 24 órában elérhető telefonos támogatásához
  • Szerviz és karbantartó helyszínek feltérképezése