A járművezetők elégedettsége számunkra ugyanolyan fontos

Szolgáltatásink szem előtt tartják a sofőrök igényeit

A járművezetők kulcsszereplők minden vállalati flotta üzemeltetésében, ezért az Arvalnál egyedülálló szoftveres megoldásokat hoztunk létre, melyek segítségével a sofőrök aktív szereplőkké válhatnak.

Egyetlen kontaktpont

Az Arval a gépjármű tartós bérlet kialakítása során minden résztletben a járművezetőkkel közösen gondolkodik: az autó kiválasztásával és konfigurációjával (a cégautó szabályzat kritériumai szerint), a jármű megrendelésével, valamint a későbbiekben annak kezelésével kapcsolatban is. Minden felmerülő igényt igyekszünk egyetlen kapun kersztül kiszolgálni, többek között szerviz időpontot foglalunk, és foglalkozunk az esetleges balesetek, büntetések kezelésével is.

 


 

Tudatos, körültekintő és fenntartható szemlélet

Az információnak kulcsszerepe van az Arval és a járművezetők közötti sikeres kapcsolatban, melyet a legmodernebb mobil applikációnkon keresztül bárhol biztosítunk. Minden olyan részletre rálátást engedünk a sofőröknek, ami segít az autó használatát fenntarhatóvá, hatékonnyá, eredményessé tenni. 

 


 

A megfelelő használat kulcsfontosságú

Ügyfeleink átlagosan 10%-os költségcsökkenést tapasztalnak. Mi a titok? A kulcs járművezetőkkel kialakított szoros együttműködés, ahol fejlesztjük a vezetési stílust, ezáltal csökken az üzemanyag fogyasztás, valamint növekszik a gumik és a kopó-forgó alktarészek élettartama, és akár a káresemények száma is csökkenhet.

 


 

Minden visszajelzés számít

Célunk, hogy az Arvallal való együttműködés a járművezetők szempontjából is előnyös legyen. Ezért rendszeres elégedettségmérést végzünk a szállított jármű állapotával és szolgáltatások minőségével és gyorsaságával. A kapott információk segítenek szolgáltatásink fejlesztésében és a minőség folyamatos növelésében, hogy ügyfeleink és a járműveket használók is a lehető legjobb kiszolgálást kapják.