Arval Tanácsadás

Tanácsadói szolgáltatás járműparkja optimális kialakításához

Az Arval Consulting ideális flottamegoldásokat nyújt, nem csak a járművekkel kapcsolatos problémáira, hanem alkalmazottai általános mobilitási stratégiájára vonatkozóan is.

Mobilitás és flottastratégia

Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek, akár új mobilitási stratégiát keres, akár meglévő flottastratégiáját szeretné felülvizsgálni. Segítünk azonosítani és áttekinteni cége mobilitással kapcsolatos szükségleteit, és friss információkat nyújtunk a járműparkot érintő adóváltozásokról is. Segíthetünk dönteni a saját tulajdonú járműpark, és a tartós bérleti megoldás között, elmagyarázva az előnyöket és a hátrányokat.

 

Szabályzat és szervezet

Az Ön mobilitási és flottapolitikája egy sor olyan szabályzat alapján épül fel, amelyek tükrözik cége igényeit és meghatározzák, hogyan kellene működnie szervezetének. Elemezzük cégautó szabályzatát, és segítünk frissíteni vagy korrigálni azt, hogy egyaránt illeszkedjen üzleti igényeihez és a piaci körülményekhez is. Továbbá segítünk járműparkja optimalizálásában, hogy az megfeleljen CSR céljainak és összességében hatékonyabban működjön.

 

Munkavállaló és járművezető

Minden alkalmazottja, akár használ céges autót, akár nem, fontos szerepet játszik abban, hogy cége elérje stratégiai céljait. És mindannyian rendelkeznek mobilitási igényekkel is. Az Arval tanácsadói szolgáltatása összeméri szabályzatát más szervezetekével, így segít Önnek, hogy vonzóbbá tegye sajátját. Továbbá segítünk javítani munkavállalói vezetési stílusát, hogy az még biztonságosabb és egyben környezetbarát legyen.