Szerviz hálózatunk

Szolgáltatói hálózat

Ismerje meg folyamatosan ellenőrzött partnerhálózatunkat

Annak érdekében, hogy ügyfeleink és járművezetőink a bérleti időszak teljes időtartama alatt minőségi kiszolgálásban részesüljenek, legyen szó egy egyszerű éves átvizsgálásról, vagy egy komolyabb munkát igénylő javításról, gondosan kiválasztott partnerhálózattal dolgozunk. Minőségbiztosítási rendszerünk a garancia arra, hogy bármely javítópartnerünkhöz viszi is be autóját, azt magas színvonalon, gondosan fogják kezelni. A járművezetőktől kapott visszajelzéseknek és az eseti ellenőrzések köszönhetően folyamatos tájékoztatást kapunk partnereink munkájáról, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatásban részesülnek.

Kiemelt Szervizpartner hálózatunk

Kiemelt Karosszéria partnerek

Karbantartás, javítás és abroncsok

Array

Ügyfélszolgálatunk szakképzett munkatársai örömmel válaszolnak a járműjével kapcsolatos kérdéseire, legyen szó egy egyszerűbb éves átvizsgálásról vagy egy esetleges hiba feltárásáról. Folyamatosan ellenőrzött partnerhálózatunk felkészült csapattal és külön odafigyeléssel fogadja autóinkat, és a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a szükséges munkálatokat. Arról pedig, hogy a javítás ideje alatt is gond nélkül folytathassa munkáját, csereautó szolgáltatásunk gondoskodik.

Karosszéria vagy baleseti kár

Array

Amennyiben autója baleset vagy rongálás következtében megsérült, kérjük a lehető legrövidebb időn belül vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik gondoskodnak a javítás megszervezéséről, hogy Ön mielőbb visszakapja autóját.

Új autó átvétele

Array

Szeretnénk, hogy mikor elérkezik az idő, és átveheti a várva várt autóját, az átadás folyamán minden a legnagyobb rendben menjen. Ezért kollégáink az átadás dátuma előtt már jóval korábban megkezdik a szükséges adminisztratív teendőket, megkötik a biztosítást és igény esetén megrendelik az üzemanyagkártyát, valamint elküldik az átadást végző partnerünknek az összes szükséges dokumentumot, valamint induló csomagunkat. Így mire Ön megérkezik, már minden készen áll, csupán élveznie kell a pillanatot.

Az autó visszaadása

Array

A bérleti időszak végén lehetősége van megvásárolni járművét, melyet még a bérleti időszak vége előtt jeleznie kell kollégáink felé. Az autó leadásakor partnerünk felméri annak állapotát, és amennyiben szerződését megújította velünk, rögtön át is veheti az újat.

Legyen partnerünk!

Array

Kollégáink mindent megtesznek, hogy ügyfeleinknek és a járművezetőknek a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk. Ennek érdekében számos beszállítóval működünk együtt, akik ugyanazt a minőségi színvonalat képviselik, ami ránk is jellemző. Mindig szívesen meghallgatjuk, hogy az Ön cége mit ajánl nekünk. Ha szívesen lenne partnerünk, vagy több információra van szüksége, örömmel fogadjuk hívását.