Miért az Arval?

Az Arval problémamentes élménnyé teszi a lízingelést

Az Arval megbízható és tapasztalt partner a gépjármű lízing területén, és egy csaknem 1.000 vállalatból álló ügyfélhálózattal rendelkezik.

Miért válassza az Arvalt? 

Az Arval elsőrendű partner a gépjármű lízing világában. Miért? Mert tapasztaltak vagyunk: Magyarországon 4 500 járművet kezelünk (világszerte 700 000 autót) a nagy és kisvállalati szegmensben, és 120 partnerből álló kiterjedt hálózattal rendelkezünk. Olyan típusú járművet bocsátunk rendelkezésére, amilyet kíván, annyi időre, amennyire csak szeretné: 12 hónap, 2 év, vagy akár 5 éves időtartamra. Online felületünk – Arval Smart Experience – teljes mértékben elérhető mind a vezetőknek, mind az ügyfeleknek, így mindig egyetlen kattintás vagy hívás választja el elkötelezett ügyfélmenedzserétől.

 

Arval Smart Experience 

A 25 országban elérhető Arval Smart Experience eszközeinek köszönhetően számos csatornán kapcsolatba léphet velünk, és fontos információkhoz fér hozzá bármikor és bárhol is legyen. Ügyfélként egyetlen belépési ponton (Arval Connect) csatlakozhat hálózatához, a Fleet View alkalmazásban pedig megtekintheti flottája legfontosabb teljesítmény mutatóit. Emellett hozzáfér a legfrissebb autóipari hírekhez is. Vezetői bármikor és bárhol kapcsolatba léphetnek velünk köszönhetően a percenként frissített mobil applikációnak, amely az asztali gépre optimalizált verzió valamennyi funkcióját elérhetővé teszi számukra.

 

Apps