Miért válassza a tartós bérletet?

Tartós bérlet (operatív lízing): jobb, mint az autóvásárlás

A tartós bérlet (operatív lízing) az ideális megoldás céges autói beszerzésére. Miért? Mert így kiszervezheti a munkát és a járműpark menedzselésének gyakorlati ügyeit. Tehát a teljes folyamatot ránk bízhatja.

Mit jelent a tartós bérlet?

A tartós bérlet (operatív lízing) azt jelenti, hogy egy másik céget bíz meg azzal, hogy céges járműparkját kezelje. Ez a megoldás nem feltétlenül kerül többe, mintha saját autókat vásárolna a cég, melyek kezelését is maga intézné. Továbbá a tartós bérleti szerződés keretén belül a vásárlással ellentétben az ÁFA is visszaigényelhető a céges használat arányában.

Amennyiben ezt a konstrukciót választja, Ön havi fix összeget fizet nekünk, és mi gondoskodunk az autókkal kapcsolatos összes teendőről a kötelező szervizelésen és a biztosítási ügyintézésen keresztül minden felmerülő problémáról. Nincsenek rejtett költségek!

Az ügyfélszolgálatot (meghalljuk az ügyfél és a járművezető hangját) helyezzük a középpontba, csakúgy, mint az átlátszóságát, a gyors reagálást, a szakértelmet, és olyan embereket, akik hajlandóak extra erőfeszítéseket tenni, hogy megtalálják Önnek a legjobb megoldást.

A tartós bérlet számos előnnyel jár

Számos előnye van annak, ha lízingeli a járműveit:

  • Visszaigényelheti az áfát a céges használat mértékében
  • Csökkentheti az olyan ügyek intézésével töltött időt, mint a bírságok kezelése, rutin szervizek, meghibásodott autók és közúti balesetek.
  • A költségeket kontroll alatt tarthatja online felületeinken bármikor elérhető riportjaink segítségével
  • Nagyobb átláthatóságot teremthet, és évekre előre tervezhet a járműveivel kapcsolatos kiadásaival