Címlap > Hírlevél 2017 június

Hírlevél 2017 június

Bemutatjuk a „Total Fleet” felületet

Egy stratégiai jelentőséggel bíró online riportfelület, mely rálátást ad a teljes flottára azon ügyfelek számára, akik járműparkjuk menedzselését egyszerre több szolgáltató segítségével oldják meg.

Az Arval, mint vezető márka független operatív lízing szolgáltató, bemutatja a Total Fleet felületet. Ennek az egyedülálló riportfelületnek a megalkotását és kezelését egy független harmadik fél segítségével valósítják meg, és egy olyan eszközt biztosítanak vele a flottamenedzserek részére, mely segítségével a teljes flotta összevont adatainak megtekintésére lehetőség nyílik akkor is, ha több flottakezelő céggel dolgoznak egy időben.

VÁRATLAN KEZDEMÉNYEZÉS A TARTÓS BÉRLETI PIACON

A Total Fleet felület lehetővé fogja tenni azon Arval ügyfelek részére, akik egyszerre több szolgáltatóval dolgoznak, hogy egy egységes képet kapjanak a teljes járműparkjukról, mely jelentősen meg fogja könnyíteni, hogy a stratégiai döntéshozatal során a flottájukba tartozó minden jármű mutatószámait figyelembe tudják venni függetlenül attól, hogy éppen melyik szolgáltató kezeli azokat.

A flottamenedzserek ezen a teljes mértékben testre szabható felületen 360°-os képet fognak kapni a járműparkjukról a következő mutatók mentén:

  1. Flotta: aktív járművek, új gépjármű átadások, visszavett járművek és tervezett leadások
  2. Költségek: teljes, szerződéskori, közbeni és futamidő végi költségek
  3. Használat: szerződéses feltételek alakulása
  4. Társadalmi felelősségvállalás: CO2 és ökológiai lábnyom

 

A Total Fleet felület a 2017-es év folyamán minden Arval országban bevezetésre kerül, és elérhető lesz mind a helyi, mind a nemzetközi vállalatok számára.

FELHASZNÁLÓBARÁT ESZKÖZ

A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően mind az adatok feltöltése, mind az ezekből készíthető riportok letöltése könnyen és gyorsan megvalósítható.

Az Arval egyik ügyfele, aki lehetőséget kapott a felület tesztelésére a következőket mondta: „Ez egy nagyon jó kezdeményezés ügyfél szempontból. Nagyszerű látni, hogy egy stratégiai partnerünk egy a piacon található szolgáltatási hiányosságot céloz meg termékével, meghallva az ügyfél igényeit, és megoldást kínálva ezzel. Bízunk benne, hogy a többi szolgáltató is csatlakozik a kezdeményezéshez, melyből mind az ügyfelek, mind a flottapiac további szereplői profitálhatnak. A lehetőség, hogy egyszerűsödik a riportálás, valamint egységesebb adatokat és átláthatóságot kapok az akár több országban futó és több szolgáltató által kezelt járműparkról hatalmas hozzáadott értéket jelent a flottaszolgáltatások és kezelés területén.”

„A küldetésünk valóban az, hogy megoldást kínáljunk Ügyfeleink fejlődő igényeire, értéket teremtve ezzel számukra” nyilatkozta Philippe Bismut, az Arval vezérigazgatója. „A Total Fleet felület a legjobb mód a több szolgáltatóval dolgozó ügyfelek részére, hogy felszabadítsák munkatársaikat a nagy mennyiségű és kevés hozzáadott értéket tartalmazó feladatok végzése alól, és lehetővé tegyék számukra, hogy a teljes flotta adatainak  elemzésével a megfelelő döntéseket hozzák meg”. 

EGYSÉGES ÉS BIZTONSÁGOS MEGOLDÁS

A Total Fleet felület megfelel minden a verseny- és adatvédelmi törvényben szereplő előírásnak. Egy független IT szolgáltató cég fejlesztette és üzemelteti, melyhez az ügyfél kérésére a flottakezelő cégek adatfeltöltés céljából hozzáférést kapnak, azonban sem az Arval sem más flottakezelő cég nem fér hozzá az ott szereplő adatokhoz, vagy az ezek alapján készült kimutatásokhoz.

Jelen helyzetben az Arval bízik benne, hogy a többi operatív lízing szolgáltató cég is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségben a megadott határidővel és formában előállítsa és feltöltse az adatokat a felületre. Ennek érdekében az Arval egy a piacon a legtöbb riport eszköz segítségével elérhető sztenderd formátumot adott meg, hogy az Ügyfelek kérésének a többi szolgáltató is eleget tudjon tenni, lehetővé téve ezzel számukra a járműparkjukat érintő megfelelő döntések meghozatalát.

TOTAL FLEET: EGYSÉGES PIACI MEGOLDÁS

Philippe Bismut összegezte a fentieket: „Az Arval hisz benne, hogy az ügyfelek profitálni tudnak ebből az egységes piaci megoldásból, és ennek megfelelően nyitott marad a többi szolgáltatóval történő egyeztetésekre, hogy a felületet közös piaci megoldásként pozícionálhassák.”

A Total Fleet felület egységesen elérhető lesz az Element-Arval Globális Szövetség ügyfelei részére is, különös tekintettel az Element amerikai ügyfeleire, akik már régóta várnak egy ilyen jellegű megoldásra.

My Total Fleet reporting