Szuper ár

Toyota Proace 1.5D L1 Active Smart Cargo

Szuper ár
H1L1 / Dízel

Leírás: Toyota Proace 1.5D L1 Active Smart Cargo

A Toyota mérnökei első osztályú technológiára alapoznak, és minden évben járművek széles választékát gyártják, hogy megfeleljenek a piac igényeinek.

A Toyota Proace a legendás megbízhatóságáról híres Hiace modern utóda. A Proace ugyanolyan ideális partner minden céges feladathoz, mint elődei.

 • 7 szolgáltatás az Arvaltól a csomagban
  Biztosítás és káresemény-kezelés

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Csereuató

  Az Arval csereautót tud biztosítani a járművezetők számára, amikor a legnagyobb szükség van rá.

  Finanszírozás

  A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

  Gumiabroncs kezelés

  Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Karbantartás és javítás

  Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

  Közúti segítségnyújtás

  Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

  My Arval

  A My Arval segítségével beléphet az adatalapú döntéshozatal világába és betekintést nyerhet az eddigi legrészletesebb adatokba a céges flottáról.

 • Általános
  CO2 (g/km) 168
  Fogyasztás 6.4
  Ülések száma 3
  Üzemanyag Dízel
  Váltó típusa Manuális váltó
 • Műszaki jellemzők
  Teljesítmény 100 LE
  Hengerűrtartalom 1560 cm3
  Nettó tömeg 1660 kg
  Ülések száma 3
  Csomagtér mérete 5,8 m3
  Szélesség 1920 mm
  Hosszúság 4959 mm
  Magasság 1895-1935 mm
  Tengelytáv 3275 mm