Szezonális ajánlat

Jaguar XE R-Dynamic S 2.0t 250HP RWD A8 4d

Szezonális ajánlat
XE R-Dynamic S 2.0t 250HP RWD A8 4d

Leírás: Jaguar Jaguar XE R-Dynamic S 2.0t 250HP RWD A8 4d

A Jaguar XE a márka alapvető értékeit testesíti meg: a stílusos, látványos megjelenést, a precíz fejlesztést és gyártást, valamint a kézzel fogható izgalmakat.

A Jaguar XE minden részlete kihangsúlyozza magabiztos formatervét, az erőtől duzzadó kiállástól és a plasztikusan megformált motorházfedéltől kezdve a lökhárítókon és a hűtőmaszkon át a könnyűfém keréktárcsákig.

 • 8 szolgáltatás az Arvaltól a csomagban
  Biztosítás és káresemény-kezelés

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Finanszírozás

  A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

  Gumiabroncs kezelés

  Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Karbantartás és javítás

  Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

  Közúti segítségnyújtás

  Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

  My Arval

  A My Arval segítségével beléphet az adatalapú döntéshozatal világába és betekintést nyerhet az eddigi legrészletesebb adatokba a céges flottáról.

  Csereuató

  Az Arvalnál ugyanolyan kategóriájú csereautót biztosítunk a járművezetők számára, olyan helyzetekben, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

 • Általános
  Ajtók száma 4
  Üzemanyag Benzin
  Váltó típusa Autómata váltó
 • Műszaki jellemzők
  Teljesítmény 250 LE
  Hengerűrtartalom 1997 cm3
Offer Type (field_offer_type)
 • getronics1-final

  Nagyon simán megy

  Az Arvalnál a gumicsere nagyon simán megy. Az időpontfoglalás egyszerű, a gumik cseréjét pedig a szakemberek gyorsan és udvariasan végzik el.
  Zsolt - Getronics
 • adecco-final

  Megbízható és proaktív

  A mindennapos rohanásban egy megbízható és poraktív csapatot kerestünk, akikre partnerként támaszkodhatunk. Az Arval Magyarországnál ezt találtuk meg. Professzionális hozzáállásukkal, gyors ügyintézésükkel, valamint rugalmas megoldásaikkal minden igényünket tökéletesen kielégítik. Jó szívvel ajánlom Őket.”
  Erika - Adecco