Kiemelt ajánlat

Land Rover Range Rover Evoque SE 2.0d TD4 MHEV 204HP AWD A9 5d

Kiemelt ajánlat
SE 2.0d TD4 MHEV 204HP AWD A9 5d

Leírás: Land Rover Land Rover Range Rover Evoque 2.0D AWD

A Land Rover márka méltán híres brit terepjárok sorát hozta létre, ezáltal megalapozva a márka 1948 óta íródó történetét. Autóik jellemzően összkerékhajtású, kiemelkedő tereptulajdonságokkal rendelkező járművek, de kínálatukban megtalálhatók a prémium megjelenést biztosító SUV-ok is. 

A Land Rover Range Rover Evoque a márka kiemelkedő SUV modellje ami ideális partner lehet nagyobb kerettel rendelkező kollégák számára. 

 • 7 szolgáltatás az Arvaltól a csomagban
  Biztosítás és káresemény-kezelés

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Finanszírozás

  A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

  Gumiabroncs kezelés

  Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Karbantartás és javítás

  Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

  Közúti segítségnyújtás

  Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

  My Arval

  A My Arval segítségével beléphet az adatalapú döntéshozatal világába és betekintést nyerhet az eddigi legrészletesebb adatokba a céges flottáról.

  Csereuató

  Az Arvalnál ugyanolyan kategóriájú csereautót biztosítunk a járművezetők számára, olyan helyzetekben, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

 • Általános
  Ajtók száma 5
  Üzemanyag Hibrid
  Váltó típusa Autómata váltó
  Energy label D
 • Műszaki jellemzők
  Teljesítnény 204 LE
  hengerűrtartalom 1999 cm3
  Ülések száma 5
Offer Type (field_offer_type)
 • getronics1-final

  Nagyon simán megy

  Az Arvalnál a gumicsere nagyon simán megy. Az időpontfoglalás egyszerű, a gumik cseréjét pedig a szakemberek gyorsan és udvariasan végzik el.
  Zsolt - Getronics
 • adecco-final

  Megbízható és proaktív

  A mindennapos rohanásban egy megbízható és poraktív csapatot kerestünk, akikre partnerként támaszkodhatunk. Az Arval Magyarországnál ezt találtuk meg. Professzionális hozzáállásukkal, gyors ügyintézésükkel, valamint rugalmas megoldásaikkal minden igényünket tökéletesen kielégítik. Jó szívvel ajánlom Őket.”
  Erika - Adecco