Szuper ár

Skoda Karoq Ambition 1.0 TSI

Szuper ár
Ambition 1.0 TSI

Leírás: Skoda Karoq Ambition 1.0 TSI

A cseh Skoda márka a Volkswagen csoport tagjaként gyárt praktikus megoldásokban és helykínálatban kiemelkedő járműveket.

Az Karoq a Skoda közepes méretű városi terepjárója, mely gyártó védjegyének számító pratikumot hozza el ebbe a kategóriába is.

 • 7 szolgáltatás az Arvaltól a csomagban
  Biztosítás és káresemény-kezelés

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Finanszírozás

  A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

  Gumiabroncs kezelés

  Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Karbantartás és javítás

  Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

  Közúti segítségnyújtás

  Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

  My Arval

  A My Arval segítségével beléphet az adatalapú döntéshozatal világába és betekintést nyerhet az eddigi legrészletesebb adatokba a céges flottáról.

  Csereuató

  Az Arvalnál ugyanolyan kategóriájú csereautót biztosítunk a járművezetők számára, olyan helyzetekben, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

 • Általános
  CO2 (g/km) 132
  Fogyasztás 5.8
  Ajtók száma 5
  Üzemanyag Benzin
  Váltó típusa Manuális váltó
 • Műszaki jellemzők
  Teljesítmény 110 LE
  Hengerűrtartalom 999 cm3
  Nettó tömeg 1344 kg
  Ülések száma 5
  Csomagtér mérete 521 L
  Szélesség 1841 mm
  Hosszúság 4496 mm
  Magasság 1603 mm
  Tengelytáv 2624 mm
Offer Type (field_offer_type)
 • getronics1-final

  Nagyon simán megy

  Az Arvalnál a gumicsere nagyon simán megy. Az időpontfoglalás egyszerű, a gumik cseréjét pedig a szakemberek gyorsan és udvariasan végzik el.
 • adecco-final

  Megbízható és proaktív

  A mindennapos rohanásban egy megbízható és poraktív csapatot kerestünk, akikre partnerként támaszkodhatunk. Az Arval Magyarországnál ezt találtuk meg. Professzionális hozzáállásukkal, gyors ügyintézésükkel, valamint rugalmas megoldásaikkal minden igényünket tökéletesen kielégítik. Jó szívvel ajánlom Őket.”