Szuper ár

Toyota Hilux DC 2.4 D-4D Live

Szuper ár
2.4 D-4D Live

Leírás: Toyota Hilux DC 2.4 D-4D Live

A Toyota mérnökei első osztályú technológiára alapoznak, és minden évben járművek széles választékát gyártják, hogy megfeleljenek a piac igényeinek.

A Toyota Hilux sikerszériája töretlen, ami a rendkívüli terepképességeknek, a dinamikus vonóerőnek és az impozáns teherbírásnak köszönhető.

 • 7 szolgáltatás az Arvaltól a csomagban
  Biztosítás és káresemény-kezelés

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Finanszírozás

  A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

  Gumiabroncs kezelés

  Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Karbantartás és javítás

  Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

  Közúti segítségnyújtás

  Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

  My Arval

  A My Arval segítségével beléphet az adatalapú döntéshozatal világába és betekintést nyerhet az eddigi legrészletesebb adatokba a céges flottáról.

  Csereuató

  Az Arvalnál ugyanolyan kategóriájú csereautót biztosítunk a járművezetők számára, olyan helyzetekben, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

 • Általános
  CO2 (g/km) 212
  Fogyasztás 8.1
  Ajtók száma 4
  Üzemanyag Dízel
  Váltó típusa Manuális váltó
 • Műszaki jellemzők
  Teljesítmény 150 LE
  Hengerűrtartalom 2393 cm3
  Nettó tömeg 2015 kg
  Ülések száma 5
  Csomagtér mérete 0 L
  Szélesség 1900 mm
  Hosszúság 5325 mm
  Magasság 1815 mm
  Tengelytáv 3085 mm
Offer Type (field_offer_type)
 • getronics1-final

  Nagyon simán megy

  Az Arvalnál a gumicsere nagyon simán megy. Az időpontfoglalás egyszerű, a gumik cseréjét pedig a szakemberek gyorsan és udvariasan végzik el.
 • adecco-final

  Megbízható és proaktív

  A mindennapos rohanásban egy megbízható és poraktív csapatot kerestünk, akikre partnerként támaszkodhatunk. Az Arval Magyarországnál ezt találtuk meg. Professzionális hozzáállásukkal, gyors ügyintézésükkel, valamint rugalmas megoldásaikkal minden igényünket tökéletesen kielégítik. Jó szívvel ajánlom Őket.”