Az Arval története

Az Arvalról

Az 1989-ben alapított és teljesen a BNP Paribas bankcsoport tulajdonában álló Arval a teljes körű autólízing és flottakezelés szakértője. Az Arval ügyfeleinek (nagy nemzetközi vállalatok, KKV-k és egyéni vállalkozók) olyan egyedi megoldásokat kínál, melyek optimalizálják a munkavállalók mobilitását és kiszervezik az üzemeltetéssell járó kockázatokat. A szakértői megközelítést és minőségi szolgáltatást, melyek az Arval ügyfelek felé tett ígéretének alapkövei, 29 országban közel 7000 munkatársunk biztosítja. Az Arval globális lízingelt flottája összesen 1 193 910 gépjárműből áll (2018. december).

 • RÓLUNK

  Az Arval az Element-Arval Global Alliance alapítótagja, amely a flottakezelő iparág legrégebb óta működő stratégiai szövetsége, és 50 országban 3 millió járművet üzemeltetve világvezető pozíciót foglal el. A BNP Paribason belül az Arval fő tevékenységi köre a lakossági banki szolgáltatások.

 • AZ ARVAL KÜLDETÉSE

  Küldetésünk, hogy kényelmes, hatékony és rugalmas járműhasználati megoldásokat nyújtsunk céges ügyfeleknek, mérettől függetlenül.

 • AZ ARVAL ÍGÉRETE

  Az Arvalnál szakértői megközelítést, valamint azonnali és pontos szolgáltatást kínálunk, miközben odafigyelünk az ügyfelekre, a sofőrökre és a járművekre.

 • TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

  Az Arval termékei és szolgáltatásai személyre szabottak, hogy minél inkább ügyfeleink sikerét szolgálják. Céges autó bérlési termékek és szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk a következő területeken:

  • Hosszú távú bérlésmás néven operatív lízing vagy gépjármű tartós bérlet, ahol 2, 3, 4 vagy 5 éves futamidőre szerezhető be autó, teljes körű flottakezeléssel. Ideális választás nagy távolságokat megtevő céges sofőröknek vagy munkaerő toborzásra és megtartásra.
  • Középtávú bérlés – egyszerűen, rugalmasan és versenyképes árakkal elérhető járművek 1 és 24 hónap közötti tetszőleges időtartamra. Tökéletes megoldás a szezonális keresleti csúcsok kielégítésére, próbaidőkhöz, fix időtartamú szerződésekhez vagy gyártás alatt álló autóra várakozáskor.

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is