Az Arvalról

Az 1989-ben alapított és teljesen a BNP Paribas bankcsoport tulajdonában álló Arval a teljes körű autólízing és flottakezelés szakértője. Az Arval ügyfeleinek (nagy nemzetközi vállalatok, KKV-k és egyéni vállalkozók) olyan egyedi megoldásokat kínál, melyek optimalizálják a munkavállalók mobilitását és kiszervezik az üzemeltetéssel járó kockázatokat. A szakértői megközelítést és minőségi szolgáltatást, melyek az Arval ügyfelek felé tett ígéretének alapkövei, 30 országban közel 7500 munkatársunk biztosítja. Az Arval globális lízingelt flottája összesen 1.5 millió gépjárműből áll (2021. december).

 • RÓLUNK

  Az Arval az Element-Arval Global Alliance alapítótagja, amely a flottakezelő iparág legrégebb óta működő stratégiai szövetsége, és 53 országban 3 millió járművet üzemeltetve világvezető pozíciót foglal el. A BNP Paribason belül az Arval fő tevékenységi köre a lakossági banki szolgáltatások.

 • AZ ARVAL KÜLDETÉSE

  Küldetésünk, hogy kényelmes, hatékony és rugalmas járműhasználati megoldásokat nyújtsunk céges ügyfeleknek, mérettől függetlenül.

 • AZ ARVAL ÍGÉRETE

  Az Arvalnál szakértői megközelítést, valamint azonnali és pontos szolgáltatást kínálunk, miközben odafigyelünk az ügyfelekre, a sofőrökre és a járművekre.

 • TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

  Az Arval termékei és szolgáltatásai személyre szabottak, hogy minél inkább ügyfeleink sikerét szolgálják. Céges autó bérlési termékek és szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk a következő területeken:

  • Hosszú távú bérlésmás néven operatív lízing vagy gépjármű tartós bérlet, ahol 2, 3, 4 vagy 5 éves futamidőre szerezhető be autó, teljes körű flottakezeléssel. Ideális választás nagy távolságokat megtevő céges sofőröknek vagy munkaerő toborzásra és megtartásra.
  • Középtávú bérlés – egyszerűen, rugalmasan és versenyképes árakkal elérhető járművek 1 és 24 hónap közötti tetszőleges időtartamra. Tökéletes megoldás a szezonális keresleti csúcsok kielégítésére, próbaidőkhöz, fix időtartamú szerződésekhez vagy gyártás alatt álló autóra várakozáskor.

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is