Nemzetközi

Nemzetközi jelenlét

Az 1989-ben alapított és teljesen a BNP Paribas bankcsoport tulajdonában álló Arval a teljes körű autólízing és flottakezelés szakértője. Az Arval ügyfeleinek (nagy nemzetközi vállalatok, KKV-k és egyéni vállalkozók) olyan egyedi megoldásokat kínál, melyek optimalizálják a munkavállalók mobilitását és kiszervezik az üzemeltetéssell járó kockázatokat. A szakértői megközelítést és minőségi szolgáltatást, melyek az Arval ügyfelek felé tett ígéretének alapkövei, 29 országban közel 7000 munkatársunk biztosítja. Az Arval globális lízingelt flottája összesen 1 193 910 gépjárműből áll (2018. december).

térkép

Az Arval az Element-Arval Global Alliance alapítótagja, amely a flottakezelő szegmens legrégebb óta működő stratégiai szövetsége, valamint Észak-Amerika, Latin-Amerika, az EMEA-régió, Ázsia és a csendes-óceáni térség 50 országában 3 millió járművet üzemeltetve egyértelműen világvezető pozíciót foglal el. Az Element-Arval Global Alliance minden lokális tagja vezető pozícióban van a maga országában.

Nemzetközi partnereinkkel közösen harmonizált autólízing termékeket és flottakezelési szolgáltatásokat kínálunk a helyi szabályozásoknak és piaci körülményeknek megfelelő egyedi megoldásokkal.

Ha szeretne többet megtudni az országában, régiójában vagy kontinensén folytatott működésünkről, tekintse meg interaktív térképünket!

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is