munkavállalói lojalitás

Munkavállalói elégedettség és sofőrkezelés

Szolgáltatásaink és mobilitási megoldásaink egyszerűbbé, könnyebbé és hatékonyabbá teszik sofőrjei hétköznapjait. Az Arval megoldásaival munkavállalói valóban érezhetik, hogy megbecsülik őket.

 • 1. A SOFŐRÖK KEZELÉSE

  A sofőrök kezelése rutinfeladat, mégis a flottakezelés egyik összetett eleme. A piacon elérhető legjobb támogatással sofőrjei érezni fogják, hogy megbecsülik őket. Ez segít, hogy az alkalmazottak jobban elköteleződjenek, és a cégnél maradjanak. 

  Vállalatát felszabadítva a flottaüzemeltetés rutinfeladatai alól, időt (és pénzt is) nyerhet, a részlegek és vezetők pedig a fő tevékenységükre fókuszálhatnak.

  Sofőrtámogató központ

  Minél jobb mobilitást kínál, vállalata annál vonzóbb. Az Arval szolgáltatásai a munkavállalók számára hozzáférést kínálnak számos különböző mobilitási megoldáshoz akár az íróasztaluknál, akár út közben, a saját mobiljukon keresztül.

  Sofőrelégedettség

  Tudjuk, hogy az elégedett sofőrök lojálisabb alkalmazottak. A sofőrök visszajelzéseit erre a célra készült sofőrelégedettségi felmérésekkel mérjük. Ezen felül a Net Promoter pontokkal a döntéshozók visszajelzéseit is figyeljük, így teljesen átfogó képet kapunk. Számunkra az Arvalnál minden visszajelzés értéket képvisel, egyfajta  ajándék, hiszen ezek segítenek abban, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük. 

  munkavállaló

 • 2. HATÁROZZA MEG A STRATÁGIÁT, A TÖBBIT PEDIG SZERVEZZE KI

  Az Arvalnak kidolgozott megoldása van arra is, ha saját személyzet nélkül, teljes körűen kiszervezné a flotta kezelését. Ebben az esetben kérdés vagy probléma esetén minden járművezető közvetlenül tőlünk kap támogatást, minden téren. Ügyfélszolgálati központunk segítségével a sofőrök egy percre sem maradnak egyedül, ráadásul több nyelvet beszélő, szakértő munkatársaink készséggel válaszolnak a kérdésekre az operatív lízing minden részletét illetően, beleértve a balesetek és a közúti segélyszolgálat részleteit.

  Az Arval a leghétköznapibb feladatokban is segít, Önnek csak a stratégiai irányokat kell meghatároznia.

   
 • 3. SEGÍTÜNK A MUNKAVÁLLALÓI LOJALITÁS KIÉPÍTÉSÉBEN

  Gondoskodunk sofőrjeiről, a legapróbb részletekre is hangsúlyt fektetve. Szerintünk meg fogják hálálni – lojalitással a vállalatuk felé.

  Mobilitás

  A városban élő alkalmazottakat különösen érdeklik a modern mobilitási megoldások, a céges autó használatán túlmenően is. Ezért dolgozunk új, kifejezetten ebbe a közegbe szánt, fenntartható és költséghatékony mikromobilitási bérleti megoldásokon. A hamarosan bevezetésre kerülő termékek kibővítik a céges autóban rejlő lehetőségeket, de azok számárais igazán hasznosak lesznek, akik nem használnak autót a közlekedéshez.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is