CSR

Társadalmi felelősségvállalás és zöld vállalati flotta

Az Arval segít áttérni a kis szén-dioxid kibocsátású közlekedésre, és közben a munkavállalóinak is jobb feltételeket kínál. Napjainkban a felelős flottakezelés alapja az elkötelezett céges társadalmi felelősségvállalás és a fentarthatóság kell, hogy legyen. 

 • 1. ELEKTROMOS JÁRMŰVEK

  Minden esetben felmérjük flottáját, elemezzük az autóhasználatot és a közlekedési igényeket, majd azonosítjuk az Ön számára megfelelő járműveket. Figyelembe vesszük a járművek méreteit, a használt útvonalakat, az autóval megtett távokat és az autózással töltött időt is, számtalan további paraméter mellett. Ezt követően tanácsot adunk, hogy cége inkább elektromos vagy hibrid modellekkel tudna többet megtakarítani, és a CSR-teljesítménymutatókat teljesíteni.

  Töltési megoldások

  Az Arval elektromos járműves kínálata hamarosan magában foglalja a töltőinfrastruktúrát is, akár a telephelyen vagy sofőrjei otthonánál is. Értéknövelt szolgáltatásaink segítségével nem fordulhat elő, hogy a jármű nem jut el időben az uticélhoz. 

  Próbálja ki, mielőtt bérbe veszi

  Leegyszerűsítjük az áttérést az elektromos autókra. Az elektromos járművek vezetése és töltése sok vállalat számára újdonság. Ezért tesztelési lehetőséget kínálunk: próbáljon ki egy elektromos járművet, így tapasztalatot szerezve a céges működésbe való integrálásról.

 • 2. MOBILITÁS ÉS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

  Előremutató mobilitással a társadalmi felelősségvállalás is hitelesebb. A közlekedési forradalom élvonalában vállalkozását a fenntarthatóság élvonalába pozicionálhatja, az Arval segítségével. A flottakezelés ma már többet jelent, mint pusztán az autók és furgonok üzemeltetése. Az elektromos járművek mellett hamarosan kibocsátásmentes „utolsó mérföldes” mikromobilitási megoldások is megjelennek kínálatunkban.  

  mikromobilitás

   

 • 3. A DOLGOZÓK BIZTONSÁGA

  Ügyfélszolgálati központunk számára sofőrjei holléte és biztonsága mindig elsődleges prioritást élvez. Szakértő munkatársaink készséggel várnak minden szervizelési, karbantartási és javítási kérdést, valamint rendelkezésre állnak, ha országúti segítségnyújtásra van szükség, illetve biztosítást és balesetkezelési tanácsadást is nyújtanak.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is