rval Active Link: Minden információ, ami a döntésekhez kell

Arval Active Link: Minden információ, ami a döntésekhez kell

Arval Active Link : Data for Decision-Making

Az Arval Active Link átfogó megoldást biztosít a flotta adatainak gyűjtésére, elemzésére és értékelésére. A termelékenység növelése, a járművezetők biztonságának fokozása és a társadalmi felelősségvállalás elősegítése mind erre támaszkodik, miközben adatvédelmi rendszerünk biztosítja a GDPR szabályoknak megfelelő adatokat a döntéshozatalhoz.

Az Arval Active Link egy intelligens járműfigyelő rendszert és egy digitális platform kombinációja, az adatok fogadására és elemzésére.

 • 1. Kapcsolat a járművezetőkkel, ahol az adatvédelem biztosított

  Flotta adatelemző rendszerünk a legmagasabb szintű adatvédelemre és ellenőrzésre épül. A rendszer bármely eleme be- és kikapcsolható, a vállalkozás igényeitől függően. Az üzleti és magánutak automatikusan vagy manuálisan minősíthetők. Természetesen a fedélzeti eszközök és szerverek között továbbított összes adat titkosított, és az Arval Active Link megfelel az összes vonatkozó adatvédelmi előírásnak. Bízhat az Arvalban, miközben kézben tartja az irányítást.

 • 2. Objektív tények, könnyű döntések

  Az Arval Active Link felhasználói 10-20%-kal csökkentik az üzemanyag-felhasználást és a CO2-kibocsátást. A járművezetők nagyobb biztonságban vannak, és a karbantartási költségek csökkennek. Az aktív útvonaltervezés lehetőségével a flotta kihasználtsága akár 20%-kal is növekedhet. Mivel az adatszolgáltatás tökéletesen integrálódik az Arval online szolgáltatásaiba, az adminisztrációs terhek is csökkennek.

 • 3. Valós idejű adatok alapján hozott gyors döntések, bármikor

  Az Arval Active Link folyamatosan figyeli a flottát - a hatékonyság, a biztonság és a társadalmi felelősségvállalás érdekében. Opcionálisan eléhető riasztásokat kínálunk szokatlan tevékenységekről (például gyorshajtásról, éjszaka mozgó autókról), a járművezetők védelme és a kockázat csökkentése érdekében. Amikor pedig eljön a döntéshozatal ideje, az Arval Active Link webes felületén részletes jelentéseket biztosítunk a céges autók fő mérőszámairól (KPI). Az átfogó flottaadatok szó szerint egy kattintással elérhetők.

   

 • 4. Hogyan működik?

  AAL

   

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is