Car on the road

Középtávú bérlés: kulcsrakész megoldás rugalmas járműigényekhez

Amikor gyorsan kell egy autó, rövidebb vagy hosszabb távra, és szeretné optimalizálni a bizonytalansággal járó költségeket. A középtávú autó bérlés azonnali hozzáférést biztosít egy versenyképes árképzésű, rugalmas flottakezelési megoldáshoz. Használja amíg szüksége van rá, majd szüntesse meg extra költségek nélkül.

Az Arval középtávú autólízing ajánlata egyszerű és átlátható megoldást biztosít cége számára, 1-24 hónap közötti időtartamra. A gyors rendelkezésre állás érdekében járművek széles skálája elérhető közvetlenül az Arvaltól, teljes körű flottakezeléssel.

Rugalmasság

Széles futamidő-tartomány, akár 1-től 24 hónapig terjedően, ami könnyen és extra díjak nélkül módosítható az aktuális igényekhez (és rugalmasan visszamondható a szerződéses időszakban).

Gondtalan használat

Minden flottakezelési szolgáltatást tartalmaz, amit az Arval nyújt. Az egyszerű szerződéseket, a gyors hitelellenőrzéseket, valamint a pár napon belüli járműátadást és visszaszolgáltatást is beleértve.

Minőség

Válasszon a járműkategóriák széles kínálatából (autók és könnyű haszongépjárművek). Jól felszerelt új vagy újszerű járművek saját készeltünkből, Arval szakértelemmel.


Az Arvalnál tisztában vagyunk vele, hogy Ön dinamikus vállalkozással rendelkezik. Időszakos munkavállalói, tanácsadói, próbaidős munkatársai, külföldi munkavállalók vagy rövid távú projektek, kísérleti kezdeményezések: mi alkalmazkodunk a folyton változó üzleti környezetéhez. Amikor csak autóra van szüksége, vagy módosítja az időtartamot vagy a futásteljesítményt meglévő járművein, nyitottak és rugalmasak vagyunk, hogy kulcsrakész megoldást biztosítsunk az Ön számára.

A középtávú járműbérleti ajánlatnak köszönhetően az üzleti céljainak, lehetőségeinek és követelményeinek megfelelően használhatja a teljes körű flottakezelés minden előnyét. A középtávon bérelt járművet akár 48 órán belül, vagy az Ön által kiválasztott napon leszállítjuk. 

A középtávú járműbérlet kiszámítható és nem jelent hosszú távú elköteleződést, ezért tökéletesen megfelel a költségkeretének és alkalmazkodik a vállalkozása üteméhez.

MIÉRT VÁLASSZA AZ ARVALT?

Offer Type (field_offer_type)
 • getronics2-final

  Mindenki jól járt

  Az Arval rugalmassága kiemelkedő. Egyik kollegánk új céghez ment és gondban voltunk, hogyan használjuk fel a feleslegessé vált autóját. Mivel a kolléga nagyon szerette az autót és az új cég is Arval ügyfél, ezért nagyon egyszerűen megtörtént a két cég közti autóátadás. Mindenki jól járt. A cégünk számára nem merült fel plusz költség és a kolléga is megtarthatta az autóját.
  Zoltán - Getronics
 • oracle-finals

  Megbízható partner

  Az Arval szolgáltatásai értékes segítséget nyújtanak az Oracle számára is.
  István - Oracle
 • További információk
  Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

  Miért válassza az Arvalt?

  Megbízható partner a céges autókhoz

  Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

  Csökkentse költségeit

  Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

  Szervezze ki a kockázatot

  Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

  Bízzon szakértelmünkben

  Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is