Csereautó

Csereautó: Megoldás, ha nincs idő megállni

Tudjuk, milyen fontos, hogy alkalmazottai megfeleljenek az ügyfeleknek, vagy időben teljesítsék a szállításokat. Ezért csereautót vagy kisteherautót biztosítunk, hogy mozgásban tarthassa üzleti ügyeit.

  • 1. MINDIG MOZGÁSBAN

    Állandó és megbízható mobilitást biztosítunk. Ha a céges autó valamiért leállásra kényszerül, csereautót szolgáltatunk, hogy szokásos módon folytathassa üzleti ügyeit. Az Arval elkötelezett amellett, hogy meghibásodáskor vagy balesetkor csereautót biztosítson a járművezetői számára.

  • 2. EGY SZOLGÁLTATÓ, EGY SZERZŐDÉS

    Mivel szolgáltatóként csupán az Arvallal kerül kapcsolatba cége, nem kell utolsó pillanatban megoldást keresni és rövid távú szerződést kötni harmadik fél bevonásával. Lehetőség szerint az Arval a járműveket akár a helyszínre is kiszállítja.  A zökkenőmentes használat érdekében ugyanolyan kategóriájú, szerződéses alapon bérelt járművet vehet át.

  • 3. TELJES KÖRŰ JÁRMŰVEZETŐI TÁMOGATÁS

    Gondoskodunk arról, hogy flottájának járművezetői kihasználhassák a teljes körű autólízing minden előnyét, beleértve a közúti segítségnyújtást és a csereautó folyamatos biztosítását. Elősegítjük, hogy járművezetői folyton úton lehessenek és időben érkezzenek. 

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is