Céges szolgáltatások teljes képernyő kép

Arval, egy megbízható partner

Az 1989-ben alapított és teljesen a BNP Paribas bankcsoport tulajdonában álló Arval a teljes körű autólízing szakértője. Cégünk a munkavállalók közlekedésének optimalizálására és a flottakezelés kockázatainak kiszervezésére kínál egyedi megoldásokat ügyfeleinek. Világszerte 30 országban biztosítunk szakértői tanácsadást és minőségi szolgáltatásokat, mintegy 7500 munkatársunk segítségével. Az Arval globális lízingelt flottája összesen közel 1,5 millió gépjárműből áll (2021. decemberi adat). 

 • MIÉRT VÁLASSZA AZ ARVALT?

  Szakértelem és ügyfélközpontú megközelítés

  Tevékenységünk minden iparágra és ügyféltípusra kiterjed, ügyfélkapcsolati csapataink pedig jól ismerik az Ön szektorában jellemző igényeket, rutinszerűen alkalmazzák a legjobb gyakorlatokat.

  Az autóbérlés szakértője

  Globális csoportként a nemzetközi flottával szerzett évtizedes tapaszalatokat építjük be a lokális ügyfélkezelésbe, hogy a flottakezelést teherből értékes stratégiai eszközzé tegyük.

  Igényre szabott

  Hatékonyabb és egyszerűbb flottakezelés. A költségek optimalizálása való törekvés a flottakezelés kiszervezését észszerű üzleti döntéssé teszi. Több mint 30 év tapasztalattal és világszínvonalú szolgáltatással hozunk flottája és cége számára hatékonyságot és megtakarítást.

  Ügyfél-elégedettség

  Minden ügyfélkapcsolat alapja az igények mélyebb szintű megértése és a minőség melletti elköteleződés. Dedikált csapatunk úgy van felépítve, hogy minden területen külön szakértőket tudjon biztosítani, és Ön mindig tudja, kihez kell fordulnia, ha folyamatos odafigyelésre és mérhető, magas minőségű flottakezelési szolgáltatásokra van szüksége.

Mobilitási szolgáltatások

mobiltás
Mobilitási szolgáltatások
Mobilitási szolgáltatások

A mobilitást egy nagyobb keretbe helyezve segít az Arval. Figyelembe vesszük, hogy nem csak autókról és furgonokról van szó, hanem a sofőrökről és a szállítás, közlekedésbiztonság és társadalmi felelősség teljes egészéről is.
Olyan megoldásokat is kínálunk vagy fejlesztünk, mint a kerékpármegosztás, az elektromos járművek és akár az azonnali járműbérlés – mindez osztályelső technológiával és szolgáltatásokkal egy hosszú távon megbízható flottakezelő partnertől.

További részletek

Mobilitási szolgáltatások

A mobilitást egy nagyobb keretbe helyezve segít az Arval. Figyelembe vesszük, hogy nem csak autókról és furgonokról van szó, hanem a sofőrökről és a szállítás, közlekedésbiztonság és társadalmi felelősség teljes egészéről is. Olyan megoldásokat is kínálunk vagy fejlesztünk, mint a kerékpármegosztás, az elektromos járművek és akár az azonnali járműbérlés – mindez osztályelső technológiával és szolgáltatásokkal egy hosszú távon megbízható flottakezelő partnertől.  


Megoldásaink

5 válaszunk a vállalati igényekre
Az Arval alapértékei a ügyfélközpontúság, a szakértelem és az átláthatóság. Ezt szem előtt tartva dolgoztuk ki azt az 5 pillért, melyekre a vállalati flották számára kidolgozott megoldásaink épülnek. Bízza az Arvalra a flottakezelés minden elemét, beleértve a sofőrökkel való kapcsolattartást is, és fókuszáljon vállalkozásának fő tevékenységére. Szakemberekből álló csapatunk folyamatosan elemzi a lízingelt flotta összetételét és a közlekedési igényeket, hogy mindig a megfelelő járműveket és szolgáltatásokat kínáljuk cégének. Legyen szó közép- vagy hosszú távú bérlésről, vagy akár elektromos járművekről. Az Arval dolga ismerni, hogy Önnek mire van szüksége.
További információk
Az Arvallal a mobilitási technológiai forradalom élvonalában maradhat.

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is