2019-es európai flotta barométer

Arval Mobility Observatory

Az Arval Mobility Observatory egy új, független kutató és elemző platform, amely részletes és mérvadó betekintést kínál a közlekedés világába. A korábban International Corporate Vehicle Observatory néven elérhető felület teljes körű betekintést nyújt a közlekedési trendekbe, megoldásokba és hétköznapi alkalmazásaikba, az egész világból. Szakértőink nem csak az üzleti mobilitás trendjeit elemzik, hanem a magáncélú közlekedés, a tömegközlekedés, a városi közlekedés és számtalan más terület is feldolgozásra kerül tanulmányaikban.


Az Arval Mobility Observatory – a flottakezelésben, ahol az adatok egyre nélkülözhetetlenebbek – azt vizsgálja, hogy az információk gyűjtése és felhasználása mit adhat hozzá a közlekedési ökoszisztéma megértéséhez, valamint az erőforrások és a teljesítmény optimalizálásához.

Egy professzionális flottakezelő szempontjából elemzi, felméri, megfigyeli és előre jelzi az autóipar jelentősebb trendjeit, független és mérvadó kutatást biztosít a mobilitás világát érintő változások megértéséhez és a felkészüléshez.

2019-ES EURÓPAI FLOTTA BAROMÉTER

2019-es európai flotta barométer
2019-ES EURÓPAI FLOTTA BAROMÉTER
2019-es európai flotta barométer

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is