Mobiltás

Megoldások, amik túlmutatnak a négy keréken

Az Arval egy teljes körű mobilitási szolgáltató, ahol a flottakezelés időnként túlmutat a pusztán négykerekű flottákon. Megbízható partnerként és a BNP Paribas csoport részeként segítjük Önt továbblépni – vagy tekerni – a mobilitás útján.

 • 1. TELJES KÖRŰ AUTÓLÍZING

  A teljes körű lízing (operatív lízing) továbbra is a legfontosabb – és legnépszerűbb –  megoldásunk a céges autók használatára. Ez a fajta tartós bérlet mindig jobb választás, mint a megvásárlás, mivel az Arvalnál a bérlettel együtt a flotta üzemeltetési feladatait is átvesszük, a havidíj részeként.

  A céges ügyfelek az azonnali autóbérlést és az osztályelső technológiát keresik, hozzáadott szolgáltatásokkal, egy megbízható flottakezelő partnertől. Meggyőződésünk, hogy a kiszervezéssel és az autólízing választásával a cégek jobban járnak.

 • 2. ÚJ MOBILITÁSI MEGOLDÁSOK

  Zöld flotta és elektromos járművek

  Az Arval nemcsak az elektromos járművekkel, de a teljes elektromos infrastruktúrával is segíti a vállalatokat. A „SMaRT audit” segítségével elemezzük flottája autóhasználatát és cége igényeit. Tanácsot adunk a megfelelő töltő infrastruktúra kialakításához is, és összekötjük az iparágban elismert partnereinkkel.

  Kétkerekű megoldások

  Az Arval kerékpármegosztó szolgáltatását Hollandiában és Belgiumban kezdte, és hamarosan több európai országban is megjelennek a mikromobilitási megoldásaink. Ezek az eszközök innovatív, kibocsátásmentes, a teljes útvonalat lefedő alternatívát kínálnak a munka során és ingázáshoz is.

 • 3. FLOTTAKEZELÉS

  Akár menet közben, már kezelt flottákon is változhat a stratégia, ezért egyedi üzleti értékelést nyújtunk minden évben (vagy évente kétszer, az ügyfél igényei szerint). Ügyfélkapcsolati munkatársaink az ügyfelek mobilitási igényeivel kapcsolatban mindenre kiterjedő (földrajz, úti célok és üzleti stratégia) felmérést végeznek, hogy az Arval biztosan a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatásokat tudja kínálni. 

  Az Arval dolga ismerni, hogy Önnek mire van szüksége.

   

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is