gumiabroncs kezelés

Gumiabroncs-kezelés: mindenre kiterjedő szervizelés

A gumiabroncsok a flotta teljes birtoklási költségének egyik legnagyobb részét alkotják. Az Arval gumiabroncs-kezelési termékét használva folyamatosan kézben tarthat minden költséget az autóbérlés terén, miközben növelheti a járművezetők biztonságát.

 • 1. GUMIABRONCS-KEZELÉS: VÁSÁRLÁSTÓL AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁSIG

  Az Arval gumiabroncs-kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Több ezer járműből álló hazai flottánk, illetve rengeteg tapasztalat és adat alapján tanácsot adunk, amelyekből kiderül, mikor kell a gumiabroncsokat forgatni vagy cserélni.

 • 2. GUMIABRONCS MINDEN SZEZONRA ÉS MINDEN AUTÓRA

  Extra opciók: rendelkezésre álló gumiabroncsok más helyszínen

  Országos lefedettségű szervizhálózattal rendelkezünk, így ha más helyszínen van szüksége gumiabroncsokra, biztosítjuk az új vagy csereabroncsok leszállítását. Azokban az országokban, ahol szezonális gumiabroncs váltási követelmények érvényesek, évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, azaz nyári, téli vagy négy évszakos gumiabroncsokat biztosítunk. Akár új vagy szezonon kívüli gumiabroncsokat is tárolhatunk az Ön számára, így raktárterületet szabadítunk fel és csökkentjük a tűzveszélyt.

  Egycsatornás kapcsolattartás

  Csak egy kapcsolattartási pontra van szükség, minden mást kezel az Arval. A járművezetők felhívhatják a Sofőrtámogató központot, ahol segítenek a gumicserével kapcsolatban. Minden gumiabroncs-beszállítónk esetén szigorú szolgáltatási-szint megállapodások (SLA) vannak érvényben, így biztosítjuk a minőséget és a gyorsaságot.

  Költségvetésen belül, limit nélkül

  Az Arval gumiabroncs kezelése elősegíti, hogy a céges autók költségei kiszámíthatók és nyomon követhetők maradjanak, hiszen az autó futamideje alatt korlátlan mennyiségű abroncsot biztosítunk, fix havidíj keretein belül.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is