Hírek

Legfrissebb hírek

Céges autók és közlekedés
{label}
{value}

Keresés
Theme
Category
Aktív szűrők

Mit jelent az operatív lízing?

Vajon mi az operatív lízing jelentése? Milyen előnye van annak, ha valaki él ezzel a lehetőséggel? Milyen eredményeket hozhat az operatív és a pénzügyi lízing összehasonlítása? Amikor autóbérlés kerül szóba, akkor ez egy olyan megoldás, amely során a lízingbe adó a lízingbe vevő által igényelt személygépkocsit beszerzi, majd tartós bérletbe adja azt neki.

Ebben a cikkben részletesen kifejtjük, hogy mit jelent ez a konstrukció, valamint kitérünk a flottamenedzsmentre és arra, hogy kinek éri meg ezeket választani.

H 12/02/24

Mit jelent a flottakezelés?

Akinek cége van, biztosan tisztában van a flottakezelés fogalmával, ami kiváló lehetőség arra, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a céges autókból. Évekkel ezelőtt még rengeteg autóra volt szükség ahhoz, hogy élvezzük a flottakezelés nyújtotta előnyöket, addig ma már egyetlen gépjármű is elég ehhez. De vajon mit jelent a flottakezelés és kinek éri meg legjobban?

Pén 09/02/24

OPERATÍV LÍZING ELŐNYEI

Számtalanszor előfordul, hogy egy cégnek új gépjárműre van szüksége, de nem szeretné ily módon lekötni a pénzét. Kiváló megoldás lehet ilyen esetekben az operatív lízing, amely sok szempontból praktikus, kényelmes és előnyös. A következőkben a pozitívumokkal részletesen is foglalkozunk, miután meghatároztuk, mit is jelent pontosan ez a lízingtípus. Végül pedig kitértünk az igénylés folyamatára.

Szo 20/01/24

Operatív lízing és pénzügyi lízing összehasonlítás

A lízing kedvező finanszírozási forma azon vállalkozások számára, amelyeknek nagy értékű gépjárműre vagy más eszközre van szükségük a működéshez. Általában gyorsan használatba vehetik az adott tárgyat, nagyobb befektetés nélkül.
A vállalkozás jellemzői és céljai döntik el, hogy operatív vagy pénzügyi lízinget érdemes-e igénybe vennie. A következőkben ezt a két konstrukciót hasonlítjuk össze, majd bemutatjuk az igénylés lépéseit.

H 06/02/23
mg2

Az Arval flottakezelő MG modellekkel színesíti magyarországi kínálatát

Az Arval Magyarország Kft. első itthoni vevőként és egyben első flottavásárlóként már az MG modellek hivatalos hazai értékesítésének megkezdése előtt jelezte, hogy MG márkájú gépkocsikkal tervezi bővíteni portfolióját és megrendelt 10 darabos MG flottát. A szeptemberben megrendelt tíz darab MG márkájú gépkocsi december végén került átadásra a Duna Autó Zrt. MG márkakereskedésében.

K 24/01/23
Ci saranno ancora auto nelle flotte del futuro?

Arval Connect - Innováció a flottakövetésben

Az Arval elkötelezett, házon belüli szakértő csoportokkal 10 éve folyamatosan fektet bele a telematikába és mostanra már 400.000 csatlakoztatott járművet számlál a flottában. A cég bejelentette, hogy az Arval Beyond stratégia keretein belül 2025 végére a cél 1,5 millió csatlakoztatott jármű, ami a teljes flotta 75 százalékát jelenti.

Sze 20/04/22
1EV1Tree Expansion

AZ ARVAL BŐVÍTI NEMZETKÖZI BIOLÓGIAI DIVERZITÁSÁT

Az Arval, a teljes körű szolgáltatást nyújtó járműlízing és a fenntartható mobilitási megoldások globális vezető vállalata 2022-ben kiterjeszti első nemzetközi biodiverzitási projektjét a többi országra, ahol a vállalat működik, amelyet 8 Arval országban indítottak 2021-ben.

H 21/03/22
2021 Um desempenho notável para a Arval

2021: KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYT ÉRT EL AZ ARVAL

Az Arval 2021-ben is kiválóan teljesített a piaci versenytársakhoz képest. Kiemelkedő teljesítményt sikerült elérni az olyan, a pandémiából adódó új kihívások ellenére, mint például a félvezetőhiány és az autóipar általános nehézségei.Pén 11/02/22