Hírek

Legfrissebb hírek

Céges autók és közlekedés
{label}
{value}
Theme
Category
Aktív szűrők
mg2

Az Arval flottakezelő MG modellekkel színesíti magyarországi kínálatát

Az Arval Magyarország Kft. első itthoni vevőként és egyben első flottavásárlóként már az MG modellek hivatalos hazai értékesítésének megkezdése előtt jelezte, hogy MG márkájú gépkocsikkal tervezi bővíteni portfolióját és megrendelt 10 darabos MG flottát. A szeptemberben megrendelt tíz darab MG márkájú gépkocsi december végén került átadásra a Duna Autó Zrt. MG márkakereskedésében.

K 24/01/23
Ci saranno ancora auto nelle flotte del futuro?

Arval Connect - Innováció a flottakövetésben

Az Arval elkötelezett, házon belüli szakértő csoportokkal 10 éve folyamatosan fektet bele a telematikába és mostanra már 400.000 csatlakoztatott járművet számlál a flottában. A cég bejelentette, hogy az Arval Beyond stratégia keretein belül 2025 végére a cél 1,5 millió csatlakoztatott jármű, ami a teljes flotta 75 százalékát jelenti.

Sze 20/04/22
1EV1Tree Expansion

AZ ARVAL BŐVÍTI NEMZETKÖZI BIOLÓGIAI DIVERZITÁSÁT

Az Arval, a teljes körű szolgáltatást nyújtó járműlízing és a fenntartható mobilitási megoldások globális vezető vállalata 2022-ben kiterjeszti első nemzetközi biodiverzitási projektjét a többi országra, ahol a vállalat működik, amelyet 8 Arval országban indítottak 2021-ben.

H 21/03/22
2021 Um desempenho notável para a Arval

2021: KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYT ÉRT EL AZ ARVAL

Az Arval 2021-ben is kiválóan teljesített a piaci versenytársakhoz képest. Kiemelkedő teljesítményt sikerült elérni az olyan, a pandémiából adódó új kihívások ellenére, mint például a félvezetőhiány és az autóipar általános nehézségei.Pén 11/02/22
ki

Mobilitási szolgáltatások jövője az Arvalnál

Németh Eszter, az Arval Hungary üzemeltetési igazgatója értékelte a flottakezelő 2021-es évét az autopro.hu-nak adott interjúban.

K 11/01/22
Arval Beyond - Communication Corporate Arval

Arval Beyond

Ambiciózusabb, felelősségteljesebb: AZ ARVAL 2025 VÉGÉRE 500 000-RŐL 700 000-RE EMELI AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEKRE VONATKOZÓ CÉLJÁT

K 14/12/21
ARVAL MOBILITY CONSULTING-MODELLEN

IPARÁGI SZAKÉRTŐK AZ ÚJ MOBILITÁSI MEGOLDÁSOKRÓL

Megkérdeztük a szektor felsővezetőit, ha lehetőségük adódna, milyen járműtípust választanának maguknak. Rákérdeztünk arra is, hogy kinek hogyan változtak a közlekedési szokásai

H 11/01/21
blog3

Flottakezelés: miért is jó, ha nem saját az autó?

A flottakezelő cégeket olykor még mindig valamiféle titokzatos szereplőknek tartják az autóiparon belül, amiknek a működésével néha talán még az sincs tisztában, aki rendszeresen autózik, netán autót bérel. Az persze nyilvánvaló, hogy a bérautókat valakinek üzemeltetni kell, karban kell tartani őket - de mi a helyzet azokkal a kocsikkal, amiket nem a hagyományos módon rövidtávra bérelnek, hanem operatív lízingelnek, azaz hosszabb távon használnak úgy, hogy a bérbeadó üzemelteti az autót? Nos, ezzel foglalkoznak valójában a flottakezelő cégek, amiknek meglehetősen összetett a működése. Blogbejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy hogyan is épül fel egy ilyen cég, miért és valójában kinek éri meg az, hogy nem vásárol, hanem tartósan bérli a kocsit.

H 11/01/21