Hírek

Legfrissebb hírek

Céges autók és közlekedés
{label}
{value}
Theme
Category
Aktív szűrők
Ci saranno ancora auto nelle flotte del futuro?

Arval Connect - Innováció a flottakövetésben

Az Arval elkötelezett, házon belüli szakértő csoportokkal 10 éve folyamatosan fektet bele a telematikába és mostanra már 400.000 csatlakoztatott járművet számlál a flottában. A cég bejelentette, hogy az Arval Beyond stratégia keretein belül 2025 végére a cél 1,5 millió csatlakoztatott jármű, ami a teljes flotta 75 százalékát jelenti.

Sze 20/04/22
1EV1Tree Expansion

AZ ARVAL BŐVÍTI NEMZETKÖZI BIOLÓGIAI DIVERZITÁSÁT

Az Arval, a teljes körű szolgáltatást nyújtó járműlízing és a fenntartható mobilitási megoldások globális vezető vállalata 2022-ben kiterjeszti első nemzetközi biodiverzitási projektjét a többi országra, ahol a vállalat működik, amelyet 8 Arval országban indítottak 2021-ben.

H 21/03/22
2021 Um desempenho notável para a Arval

2021: KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYT ÉRT EL AZ ARVAL

Az Arval 2021-ben is kiválóan teljesített a piaci versenytársakhoz képest. Kiemelkedő teljesítményt sikerült elérni az olyan, a pandémiából adódó új kihívások ellenére, mint például a félvezetőhiány és az autóipar általános nehézségei.Pén 11/02/22
ki

Mobilitási szolgáltatások jövője az Arvalnál

Németh Eszter, az Arval Hungary üzemeltetési igazgatója értékelte a flottakezelő 2021-es évét az autopro.hu-nak adott interjúban.

K 11/01/22
Arval Beyond - Communication Corporate Arval

Arval Beyond

Ambiciózusabb, felelősségteljesebb: AZ ARVAL 2025 VÉGÉRE 500 000-RŐL 700 000-RE EMELI AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEKRE VONATKOZÓ CÉLJÁT

K 14/12/21
ARVAL MOBILITY CONSULTING-MODELLEN

IPARÁGI SZAKÉRTŐK AZ ÚJ MOBILITÁSI MEGOLDÁSOKRÓL

Megkérdeztük a szektor felsővezetőit, ha lehetőségük adódna, milyen járműtípust választanának maguknak. Rákérdeztünk arra is, hogy kinek hogyan változtak a közlekedési szokásai

H 11/01/21
blog3

Flottakezelés: miért is jó, ha nem saját az autó?

A flottakezelő cégeket olykor még mindig valamiféle titokzatos szereplőknek tartják az autóiparon belül, amiknek a működésével néha talán még az sincs tisztában, aki rendszeresen autózik, netán autót bérel. Az persze nyilvánvaló, hogy a bérautókat valakinek üzemeltetni kell, karban kell tartani őket - de mi a helyzet azokkal a kocsikkal, amiket nem a hagyományos módon rövidtávra bérelnek, hanem operatív lízingelnek, azaz hosszabb távon használnak úgy, hogy a bérbeadó üzemelteti az autót? Nos, ezzel foglalkoznak valójában a flottakezelő cégek, amiknek meglehetősen összetett a működése. Blogbejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy hogyan is épül fel egy ilyen cég, miért és valójában kinek éri meg az, hogy nem vásárol, hanem tartósan bérli a kocsit.

H 11/01/21
News_1

ÚJ FLOTTÁS MEGOLDÁSOK HÓDÍTOTTAK 2020-BAN

Az Arval mobilitási szakemberei összefoglalták az idei év legmeghatározóbb autós es flottapiaci történéseit, valamint kísérletet tettek arra, hogy felsorolják a jövő hívószavait.

Pén 08/01/21