Nemzetközi

Element-Arval Global Alliance: globális flottakezelési megoldások

Az Element-Arval Global Alliance segít nemzetközi jelenlétünk kiterjesztésében, ügyfeleinknek pedig világszerte a lokális flották harmonizálásában.

 

Az 50 országban 3 millió járművet üzemeltető Element-Arval Global Alliance a világ első számú flottakezelője. A kezünkben van a tapasztalat, a szakértelem és az erőforrások ahhoz, hogy stratégiáját bármely kontinensen támogatni tudjuk. Kulcsfontosságú nemzetközi partnerekkel, autógyártókkal és beszállítókkal együttműködve a helyi országos flották szolgáltatásait egy globális szerződés alatt egyestheti.

 • KITERJESZTETT GLOBÁLIS LEFEDETTSÉG

  50 országot lefedő tevékenységünkkel a kezünkben van a tapasztalat, a szakértelem és az erőforrások ahhoz, hogy stratégiáját bármely kontinensen támogatni tudjuk. Globális méretünk és nemzetközi partnereink hálózata révén ügyfeleink a legjobb termékekben és szolgáltatásokban részesülhetnek.

 • SZAKÉRTŐ FLOTTAKEZELÉS, BÁRMILYEN LÉPTÉKBEN

  Az Ön által preferált nyelven bármikor elérheti dedikált szakértőinket, akik proaktívan nyújtanak stratégiai betekintést és adatokat, lokális, nemzetközi vagy akár globális léptékben. Az egyetlen kapcsolattartós modellünk és a kijelölt helyi támogató csapat együtt segítenek abban mindenhol, hogy teljes birtoklási költségei (TCO) még kisebbek legyenek, és a járműveket közös üzletpolitikát követve kezelhesse.

 • DIGITÁLIS ESZKÖZÖK

  Az Alliance jóvoltából globális adatokhoz és KPI-összevetésekhez férhet hozzá. A teljes digitális kínálatunkkal – Integral Fleet platformunkat is beleértve – megnézhet és összeállíthat adatokat minden földrajzi helyről, hogy flotta-stratégiája biztosan a várt, mérhető eredményeket hozza.

 • HARMINIZÁLT ÉS OPTIMALIZÁLT FLOTTAKEZELÉS

  A cégautó szabályzatok, gyakorlatok és használt szolgáltatások felmérésével, a két világ legjobbját kapja: egy globális flottaára érvényesszabályzatot és a lokális megvalósításhoz szükséges rugalmasságot. Kiemelkedő Net Promoter pontjaink bizonyítják, hogy céges ügyfeleink mennyire értékelik az Element-Arval Global Alliance munkáját.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is