szaktanácsadás

Flotta tanácsadás

A tanácsadás a génjeinkben van. Ügyfeleinket külön ügyfélkapcsolati csapataink segítik flottájuk kezelésében, aminek az eredménye jobb szervizelés, karbantartás és javítás, fenntarthatóbb gumikezelés, nagyobb sofőrbiztonság, hatékonyság és megtakarítás. 

 • 1. NAPRAKÉSZ CÉGAUTÓ STRATÉGIA

  Ügyfélkapcsolati csapatunk minden évben (vagy igény szerint akár évente kétszer) részletes elemzést készít a flotta legfontosabb mutatóiról, feltárva a használatban bekövetkező változásokat. Ebbe beletartozik az útvonalak, geolokációk, uticélok, az igénybe vett szolgáltatások és az üzleti stratégia is.

  Nagy figyelmet fordítunk a problémás elemekre – legyen szó akár a biztosítás költségéről, a teljes birtoklási költségről vagy az olyan társadalmi felelősségvállalási mutatókról, mint az üzemanyag-menedzsment és sofőrök biztonsága. Az üzleti értékelést javaslatokkal egészítjük ki. 

 • 2. ADATVEZÉRELT MEGOLDÁSOK

  Külön ügyfélkapcsolati csapat

  Minden partneri kapcsolat az ügyfél igényeinek tanulmányozásával kezdődik. Szakértő csapatunk készen áll, hogy tanácsokkal segítse cégét, és a flottakezelést teherből értékes stratégiai eszközzé változtassa. 

  Betekintés a digitális flottába

  Integrált és összesített adatokkal gyorsabban hozhat döntéseket. Ezt teszi elérhetővé az Arval Active Link (telemetriai megoldás), miközben segít a flottaadatok és vezetési mintázatok rögzítésében, elemzésében és beépítésében a döntéshozatali folyamatokba. Telemetriai szolgáltatásunk úgy lett kifejlesztve, hogy tiszteletben tartsa a személyes adatokat, és biztosítsa az adatvédelmet Ön és sofőrjei számára. Az alkalmazás flotta-szintű adatokat és riasztásokat küld, amivel segít a termelékenység és CSR javításában, valamint a költségek csökkentésében.

  Üzemanyagkártya kezelés

  A hatékony flottakezeléshez pontosan tudni kell, hogy sofőrjei hol, mikor és mennyiért tankolnak, illetve mekkora a fogyasztásuk. Üzemanyagkártya-kezelési termékünk egy gyors és átlátható fizetési módszert kínál, mellyel az Arval biztosítani tud minden szükséges adatot és ágazati referenciaértéket, valamint üzemanyag-fogyasztási tanácsot adhat. 

  Személyes adatok védelme

  A személyes adatokat, használat előtt az Arval anonimmá teszi. Az adatok titkosítottak, a sofőrök és flottakezelők pedig tájékoztatást kapnak a jogaikról. Elkötelezettek vagyunk a GDPR irányelvek betartásában.

 • 3. A SMART MÓDSZERTAN

  A SMaRT módszertant (Sustainable Mobility and Responsibility Targets; azaz Fenntartható Mobilitás és Felelősségvállalási Célok) csak az Arval kínálja. Segítségével Európa-szerte a zöld közlekedés felé mozdítjuk iparágunkat, miközben elhozzuk és  gyakorlatba ültetjük a flották energetikai átállási stratégiáját. Egyenként végigvesszük a lépéseket, beleértve a jövő mobilitásának definiálását és a flottastratégiai célokat, majd összevetjük a piaci adatokkal, és megvizsgáljuk a jelenlegi flottával, a társadalmi felelősségvállalási teljesítménymutatók tükrében. A flotta-szintű CO2 kibocsájtás csökkentése az Arvallal – ez a SMaRT módszer.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is