My Arval fejléc

My Arval: Digitális látszószög, ami mindent megmutat

A My Arval segítségével beléphet az adatalapú döntéshozatal világába és betekintést nyerhet az eddigi legrészletesebb adatokba a céges flottáról.

A járművenkénti, országonkénti vagy hónaponkénti KPI-elemzés még soha nem volt ilyen egyszerű. Minden új Arval-ügyfél automatikusan hozzáférést kap a My Arval platformhoz, online és mobil megoldásokkal egyaránt. Az alapos tervezésnek köszönhetően digitális felületünk átfogó és könnyen átlátható betekintést enged a flotta működésébe.

 • 1. Teljes ellenőrzés a flotta felett

  Legyen szó személygépkocsikról vagy kisteherautókról és középtávú vagy hosszú távó autólízingről, a My Arval célja az, hogy részletes betekintést nyújtson egy kattintással. A My Arval több szinten szolgáltat adatokat a döntéshozók és a flotta irányítói számára: 

  My Fleet Status

  A helyi működéssel kapcsolatos napi adatok bármikor rendelkezésre állnak a My Fleet Status kimutatásokon keresztül, hogy megkönnyítsék az operatív döntéseket.

  My Fleet Trends

  A stratégiai, havi jelentéstételi eszköz globális szinten integrálja a trendeket és a fő teljesítménymutatókat (kiadások, üzemanyag-felhasználás és CSR-adatok stb.)

  My Integral Fleet (Nem minden országban)

  Egyedülálló platform, több szolgáltató által megosztva üzemeltetett flottákhoz, amely 360º-os, konszolidált betekintést nyújt a céges autók adataiba, akár több országból összesítve. 

 • 2. Járművezetői önellátás

  A My Arval digitális eszközeiből külön verziót fejlesztettünk a sofőrök számára, aminek segítségével a járművezető saját maga kezelheti saját autóját és a felmerülő problémákat, ami időmegtakarítást jelent a vállalati vezetők számára. Ha engedélyezve van, a My Arval bármikor hozzáférést biztosít a járművezetők számára a vállalat cégautó szabályzatához, a jármű konfigurációjához és a megrendelések nyomon követéséhez. A My Arval mobilalkalmazás egyben megoldás nyújt a közúti balesetek bejelentésére is.

 • 3. A flotta megértése totális hatékonysághoz vezet

  Egyetlen hozzáférési pontra van szüksége a járművek kezeléséhez és a költségek ellenőrzéséhez, bárhol is legyen a világon. Teljes adatelemzés révén a My Arval átfogó ismereteket nyújt Önnek az üzleti mobilitási megoldásokról a vállalatán belül. Ez magában foglalhatja akár a biztosítást is, illetve - a biztosítási partnere számára - az első digitális értesítést a veszteséggel, koccanással vagy eltulajdonítással kapcsolatos riasztásról.

  A My Arval digitális ökoszisztéma használatával a stratégiai döntésekhez szükséges adatokat egy gombnyomással érheti el.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is