KKV Központ fejléc

Középtávú bérlés: amikor szükség van egy gyors megoldásra

Szabadon választhatja ki a járműkategóriát és az időtartamot, függetlenül attól, hogy 1 hónapra vagy akár 24 hónapra lesz rá szükség.

Akár kisteherautóra van szüksége a nyári csúcsidőszakban vállalkozása számára, akár új irodát nyit vagy új logisztikai iránnyal szeretne kísérletezni, az Arval támogatást nyújt ezekhez a lehetőségekhez! A középtávú bérlés a megoldás a növekvő igényeinek kielégítésére vagy a rövid távú problémák megoldására.

Válassza ki a járművet és a feltételeket, és már vezethet is!

Rugalmasság

Ha gyorsan autóra vagy kishaszonjárműre van szüksége. Ön megmondja, melyik kategória, és mi intézzük a céges autót 1–24 hónapra. Ennyire egyszerű!

Gondtalan használat

Teljes hozzáférést kap az Arval szolgáltatásaihoz és kiemelkedő ügyfélszolgálatához, a legrövidebb időtartam esetében is.

Minőség

Prémium minőségű és teljesen felszerelt gépjármű-kategóriák széles választéka.

SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÉPTÁVÚ BÉRLETI CSOMAGJAINKBAN

SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÉPTÁVÚ BÉRLETI CSOMAGJAINKBAN


Biztosítás és káresemény-kezelés

A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

Finanszírozás

A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

Gumiabroncs kezelés

Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

Karbantartás és javítás

Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

Közúti segítségnyújtás

Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

My Arval

A My Arval segítségével beléphet az adatalapú döntéshozatal világába és betekintést nyerhet az eddigi legrészletesebb adatokba a céges flottáról.

Csereuató

Az Arvalnál ugyanolyan kategóriájú csereautót biztosítunk a járművezetők számára, olyan helyzetekben, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

MIÉRT VÁLASSZA AZ ARVALT?

 • getronics1-final

  Nagyon simán megy

  Az Arvalnál a gumicsere nagyon simán megy. Az időpontfoglalás egyszerű, a gumik cseréjét pedig a szakemberek gyorsan és udvariasan végzik el.
  Zsolt - Getronics
 • adecco-final

  Megbízható és proaktív

  A mindennapos rohanásban egy megbízható és poraktív csapatot kerestünk, akikre partnerként támaszkodhatunk. Az Arval Magyarországnál ezt találtuk meg. Professzionális hozzáállásukkal, gyors ügyintézésükkel, valamint rugalmas megoldásaikkal minden igényünket tökéletesen kielégítik. Jó szívvel ajánlom Őket.”
  Erika - Adecco
 • Több évre szeretne bérelni?

  Ismerje meg a több, mint 2 éves „Hosszú távú igényekre” szóló kínálatunkat!


  Miért válassza az Arvalt?

  Megbízható partner a céges autókhoz

  Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

  Csökkentse költségeit

  Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

  Szervezze ki a kockázatot

  Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

  Bízzon szakértelmünkben

  Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is