Szuper ár

Nagyméretű családi

Szuper ár
Volkswagen Passat kombi / vagy egyező kategória

Leírás: Nagyméretű családi

Középtávú járműbérleti termékünk nagyméretű családi autókat kínál ebben a kategóriában, melyek tágas és kényelmes autózást kínálnak, akár üzleti ügyben, akár magáncélból utazunk.

Gazdag helykínálatú kombi autókat vonultatunk fel ebben a kategóriában, melyek jellemzően dízel motorral felszerelt, automata váltós járművek, melyek a céges használathoz szükséges minden extrával rendelkeznek.

A nagyméretű családi autók kategóriájában a Volkswagen Passat kombi modellen keresztül illusztráljuk az itt elérhető átlagos méretet és felszereltségi szintet, de rendelés esetén összesen 4 gyártó modelljei közül kínálunk egy aktuálisan elérhető járművet.

 • 7 szolgáltatás az Arvaltól a csomagban
  Biztosítás és káresemény-kezelés

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Az Arvalnál ugyanolyan kategóriájú csereautót biztosítunk a járművezetők számára, olyan helyzetekben, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

  Finanszírozás

  A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

  Gumiabroncs kezelés

  Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Karbantartás és javítás

  Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

  Közúti segítségnyújtás

  Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

  Autópálya matrica

  Középtávú bérlési konstrukciónkban elérhető autóink mindegyike rendelkezik Magyarország egész területére érvényes, éves autópályamatricával.

Offer Type (field_offer_type)
 • getronics1-final

  Nagyon simán megy

  Az Arvalnál a gumicsere nagyon simán megy. Az időpontfoglalás egyszerű, a gumik cseréjét pedig a szakemberek gyorsan és udvariasan végzik el.
  Zsolt - Getronics
 • adecco-final

  Megbízható és proaktív

  A mindennapos rohanásban egy megbízható és poraktív csapatot kerestünk, akikre partnerként támaszkodhatunk. Az Arval Magyarországnál ezt találtuk meg. Professzionális hozzáállásukkal, gyors ügyintézésükkel, valamint rugalmas megoldásaikkal minden igényünket tökéletesen kielégítik. Jó szívvel ajánlom Őket.”
  Erika - Adecco