Egyszerű és kézenfekvő mobilitási megoldások, egyedi igényekre

Vállalati Központ

Egyszerű és kézenfekvő mobilitási megoldások, egyedi igényekre

Megoldásaink

5 válaszunk a vállalati igényekre
Az Arval alapértékei a ügyfélközpontúság, a szakértelem és az átláthatóság. Ezt szem előtt tartva dolgoztuk ki azt az 5 pillért, melyekre a vállalati flották számára kidolgozott megoldásaink épülnek. Bízza az Arvalra a flottakezelés minden elemét, beleértve a sofőrökkel való kapcsolattartást is, és fókuszáljon vállalkozásának fő tevékenységére. Szakemberekből álló csapatunk folyamatosan elemzi a lízingelt flotta összetételét és a közlekedési igényeket, hogy mindig a megfelelő járműveket és szolgáltatásokat kínáljuk cégének. Legyen szó közép- vagy hosszú távú bérlésről, vagy akár elektromos járművekről. Az Arval dolga ismerni, hogy Önnek mire van szüksége.

Aktuális hírek


Mit jelent az operatív lízing?

Vajon mi az operatív lízing jelentése? Milyen előnye van annak, ha valaki él ezzel a lehetőséggel? Milyen eredményeket hozhat az operatív és a pénzügyi lízing összehasonlítása? Amikor autóbérlés kerül szóba, akkor ez egy olyan megoldás, amely során a lízingbe adó a lízingbe vevő által igényelt személygépkocsit beszerzi, majd tartós bérletbe adja azt neki.

Ebben a cikkben részletesen kifejtjük, hogy mit jelent ez a konstrukció, valamint kitérünk a flottamenedzsmentre és arra, hogy kinek éri meg ezeket választani.

H 12/02/24

MIÉRT VÁLASSZA AZ ARVALT?

Offer Type (field_offer_type)
 • getronics2-final

  Mindenki jól járt

  Az Arval rugalmassága kiemelkedő. Egyik kollegánk új céghez ment és gondban voltunk, hogyan használjuk fel a feleslegessé vált autóját. Mivel a kolléga nagyon szerette az autót és az új cég is Arval ügyfél, ezért nagyon egyszerűen megtörtént a két cég közti autóátadás. Mindenki jól járt. A cégünk számára nem merült fel plusz költség és a kolléga is megtarthatta az autóját.
  Zoltán - Getronics
 • oracle-finals

  Megbízható partner

  Az Arval szolgáltatásai értékes segítséget nyújtanak az Oracle számára is.
  István - Oracle
 • További információk
  Hívjon minket: 06 1 279 3300

  Miért válassza az Arvalt?

  Megbízható partner a céges autókhoz

  Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

  Csökkentse költségeit

  Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

  Szervezze ki a kockázatot

  Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

  Bízzon szakértelmünkben

  Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is