Tartós bérlet vagy vásárlás fejléc

Tartós bérlet vagy vásárlás: miért jobb bérelni?

Az autók és kishaszonjárművek vásárlása drága és időigényes.  Bízza inkább az Arvalra a megfelelő járművek felkutatását, finanszírozását és a flottakezelés feladatait! Velünk megszabadulhat a céges autók üzemeltetésével járó aggodalmaktól és kockázatoktól. 

 • ÉRTÉK VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA

  Az Arval teljes körű megoldásai az autó bérlés legjobb konstrukciói, hiszen modern autót vagy kishaszonjárművet vezethet, és versenyképes árakhoz juthat hozzá anélkül, hogy a karbantartással és az amortizációval vesződnie kellene. Szerviz és karbantartás, baleset és biztosítás, esetleg szezonális gumicsere? Mindezt egy havi fix számla tartalmazza. Röviden: velünk megszabadulhat az aggodalmaktól és kockázatoktól.

  Tartós bérlet Vásárlás
  Pár évente új autó ✔️
  Teljes körű flottakezelés ✔️
  Saját tulajdonú jármű ✔️
  Előrelátható költségek Rögzített havi bérleti díj Változó és rejtett költségek
 • NÖVELJE NYERESÉGÉT

  Tudjuk, hogy az autók kezelése egy kisvállalkozásoknak időveszteség – és az idő pénz. Ha az Arvaltól lízingel, több ideje marad az igazán fontos feladatokra. A korábban nehezen megjósolható (pl. szervizelési és szerelési) költségekből egy fix havi költség lesz. Plusz az Arval szolgáltatásaival többek között a közúti segítségnyújtást és a gumicserét is letudhatja. Röviden: segítünk, hogy Ön a csúcson legyen, és cége nyereséges maradjon.

 • PROBLÉMÁKTÓL MENTESEN

  Olyasvalakire van szüksége, aki el tudja intézni a dolgokat. Az Arval dedikált ügyfélszolgálati támogatást nyújt a szerződés futamideje alatt, mely éjjel-nappal, a hét minden napján készen áll, hogy segítse a járművezetőket. A szolgáltatás teljes körű. Fókuszáljon vállalkozására, ne autóira és haszonjárműveire. 

 • Egyedi igényekhez igazítva

  Élvezze a legjobb ajánlat előnyeit, hogy cége arculatát mindig modern, új autókkal erősíthesse! Elég, ha nagyszerű kínálatunkból kiválasztja a járművet, az időtartamot és a tervezett futást, és egy új járművet kezdhet használni, fix áron. Ezenfelül szerződése a futamidő alatt igényeihez is alakítható. A saját tulajdonú járművek értéke az öregedéssel csökken, ami cégének értékvesztéssel járhat. Az autólízing csomagunkban megszűnnek ezek a korlátok.

 • HOSSZÚ- VAGY KÖZÉPTÁVÚ IGÉNYEK?

  Az ideiglenes alkalmazottak, szezonális csúcsok vagy rövid projektek kezelésére kialakított középtávú bérlésben Ön szabhatja meg a megfelelő futamidőt. Ha szükségszerű az autók rendszeres cseréje, akkor elég csak a kategóriát kiválasztani és a futamidőt (1-24 hónap) megadni, így szinte azonnal prémium minőségű járművek válnak elérhetővé. 

  Ha egy állandó járművet szeretne hosszabb időre, válassza a hosszú távú bérlést: autó- és kishaszonjármű bérleti megoldások egyedileg kialakítva, az Ön által kiválasztott járművel 2–5 évre. 

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is