megtakarítás

Hatékonyság és megtakarítás

Az Arval teljes körű flottakezelési szolgáltatást kínál. A folyamatok kiszervezésével az Ön járművezetőivel közvetlenül mi foglalkozunk, és koordináljuk a munkavállalói mobilitás napi ügyeit. Több mint 30 év tapasztalattal és világszínvonalú szolgáltatással kínálunk flottája és cége számára hatékonyságot és megtakarítást.

 • 1. ALACSONYABB KÖLTSÉGEK KISZERVEZÉSI MEGOLDÁSOKKAL

  Az Arval kiszervezési megoldások a flottamenedzser (illetve a flottakezeléssel foglalkozó minden szakember) életét a lehető legkönnyebbé teszik. Vállalkozását a legújabb digitális támogató eszközökkel, irányelvekkel és eljárásokkal kezeljük. A járművek teljes birtoklási költsége így optimalizálható, ami a flottakezelés kiszervezését egyértelmű választássá teszi.

 • 2. DEDIKÁLT ÜGYFÉLKAPCSOLATI CSAPAT

  Cégünk egyedi megközelítésben külön ügyfélkapcsolati csapatot tart fenn az ügyfelek számára, ahol az összes operatív lízing szerződést kezelik. Az ügyfélkapcsolati csapat az Ön "mini" flottakezelő cégeként funkcionál, így ügyfeleinkhez minden más piaci szereplőnél közelebb tudunk maradni.

  Ügyfélkapcsolati csapatunk a globális méretgazdaságosság minden előnyét kihasználja, miközben ügyfeleinknek helyi sajátosságokra szakosodott, tapasztalt szakembereket biztosít.

  ügyfélkapcsolati csapat

   

 • 3. A TELJESÍTMÉNY FOLYAMATOS FEJLESZTÉSE

  A hatékonyság a minőség sarkalatos pontja – épp ezért mi a teljesítmény javítására nagyobb figyelmet fordítunk, mint bárki a piacon. Négy tartópillérünk biztosítja, hogy a sofőrök, illetve a Net Promoter pontokon keresztül a döntéshozók visszajelzései elégedettséget tükrözzenek. Ezzel minden termékünket és projektünket folyamatosan elemezhetjük, a szolgáltatási színvonal tekintetében.

  fejlesztés

   

 • 4. ÁTVESSZÜK SAJÁT TULAJDONÚ FLOTTÁJÁT

  Szolgáltatásunk segítségével cége eladhatja flottáját és visszlízing konstrukcióban áttérhet a hatékonyabb operatív lízing megközelítésre, a költséges végleges vásárlási modell helyett. Ez a cégeknek egy vonzó pénzügyi eszközt jelent, hiszen tőkét szabadíthatnak fel.

 • 5. MY ARVAL ÉS AZ ARVAL DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG

  Digitális ügyfél platformunk, a My Arval lehetőséget kínál a vállalatoknak a mérőszámok és a felhasználói trendek rendszeres összevetésére és elemzésére. Ez segít a pénzügyi tervezésben és a flottakezelés hatékonyabbá tételében. A webes felületen és okostelefonra készült applikáción is elérhető My Arval két külön felülettel rendelkezik a flotta managerek és a járművezetők számára.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is