Közúti segítségnyújtás fejléc

Közúti segítségnyújtás: Hogy újra menetkész legyen

Baleset vagy meghibásodás esetén megfelelő közúti támogatás szükséges ahhoz, hogy a járművezetők folytathassák az útjukat. A gyors megoldás kedvező hatással lesz az üzletmenet folytonosságára is, és leginkább ez a szolgálatás teremt kézzel fogható értéket járművezetői számára.

 • 1. Hogy a flotta mindig úton legyen – világszerte

  Az Arval együttműködik a segélyszolgálat terén vezető vállalatokkal, így lefedi a teljes úthálózatot, hogy az összes járműve folyton mozgásban maradjon. Az Arval közúti segítségnyújtása nem korlátozott – világszerte jelen vagyunk. Piacvezető szolgáltatásunk minimálisra csökkenti az állásidőt, ugyanakkor maximalizálja a vállalatok hatékonyságát. 

 • 2. Segítség a gépjárművezetőknek, nyugalom a cégvezetőknek

  Segítségnyújtás gépjárművezetőknek

  Baleset vagy meghibásodás esetén a munkáltatók legfontosabb feledata - mely egyben a miénk is -, a járművezetők jóllétének biztosítása. Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén pedig vontatást tudunk biztosítani, illetve cserejárművet szolgáltatunk (szükség esetén). Lehetőség szerint arra törekszünk, hogy biztonságosan és minimális időveszteséggel folytathassák útjukat.

  Azonnali támogatás

  Amennyiben azonnali támogatást tudunk biztosítani (pl. gumiabroncs defektjavítás vagy akkumulátor feltöltés), akkor problémát helyben meg fogjuk oldani. Amennyiben a mechanikai meghibásodás ennél súlyosabb problémát jelent, akkor egyetlen kapcsolattartóként együttműködünk beszállítókkal, garázsokkal és műhelyekkel, hogy minden helyzetet megoldjunk, bárhol is legyen céges autója.

  Utazás vagy szállás, és a költségek                                                                                    

  A meghibásodások nem mindig az otthon közelében történnek. Ezért az utazási költségek többségét fedezzük, és sürgősségi segítségnyújtást intézünk, hogy járművezetői ne akadjanak el. Szükség esetén szállodai szobát biztosítunk a gépjármű utasai számára és/vagy taxit vagy vonatjegyet biztosítunk a hazautazáshoz.

 • 3. Minden járművet mozgásban tartunk

  Az Arval segítségnyújtása minden járműtípus esetén érvényes, legyen szó akár személygépkocsiról, elektromos járműről vagy kisteherautóról. Egyszerű és átlátható módon biztosítja a költségek tervezését és az útközben előforduló beláthatatlan események kezelését. Engedje,  hogy az Arval gondoskodjon az alkalmazottairól, járművezetőiről és járműveiről.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is