Biztosítás és káresemény kezelés fejléc

Biztosítás és káresemény kezelés az Arvalnál

Közúti balesetek történhetnek - de megfelelő támogatással, segítséggel és felkészüléssel ezeknek hatása minimálisra csökkenthető.

Az Arval káresemény kezelését az Ön flottájának és a járművezetők biztonságának szem előtt tartásával fejlesztettük ki, hogy időt takaríthasson meg, csökkenthesse a költségeket és kézben tarthassa az irányítást.

 • 1. SEMMIT NEM BÍZUNK A VÉLETLENRE

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Ha bármi történik, az Arval gondoskodik arról, hogy a járművezetők biztonságban legyenek. Az Arval biztosítja a koordinációt és az éjjel-nappal elérhető közúti segítségnyújtást, ha baj történik, például: vontatás, tanácsadás vagy a rendőrség kihívásának szükségessége esetén.

  Regisztráljuk a baleset dátumát és körülményeit, megszervezzük a járművel kapcsolatos becsléseket és javításokat az általunk preferált szolgáltatói hálózatban, beleértve a gépjármű helyszíni menetkésszé tételét is, valamint rendszeres nyomon követést végzünk, hogy járművezetői a lehető legrövidebb időn belül folytathassák útjukat.

  Ezt követően segítünk a felmerült költségeknek a biztosítótársaság vagy harmadik felek általi megtérítésében.

 • 2. A BIZTOSÍTÁSI KÖLTSÉGEK KEZELÉSE

  Globális és megbízható partnerek

  Az Arval együttműködik a vezető globális és helyi biztosító társaságokkal, hogy teljes körű fedezetet nyújtson Önnek a kötelező harmadik fél felelősségvállalása révén, a saját károkra vonatkozóan.

  Speciális ügyféligényekre testvérvállalatunk, a Greenval Insurance kínál megoldásokat 17 országban.

  Kockázatkezelés

  Az Arval megoldása átfogó képet nyújt a kártérítési igényeinek költségeiről és veszteségének alakulásáról, globális teljesítményjelentést biztosít, elősegíti a biztosítási költségkeretének ellenőrzését és a javító célú intézkedések azonosítását.

  Gépjármű biztosítás

  Flotta Casco biztosítás

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is