Üzemanyagkártya-kezelés

Üzemanyagkártya-kezelés: Konszolidált adatok, átlátható költségek

Az üzemanyag felhasználás kulcsfontosságú részét képzi a flotta teljes birtoklási költségnek. Az Arval Üzemanyagkártya-kezelés egységesíti és leegyszerűsíti az adatgyűjtést, és elősegíti az árak és a fogyasztás nyomon követését a teljes flottára vonatkozóan.

 • 1. EGYSZERŰSÍTSEN, AZ ARVAL ÜZEMANYAGKÁRTYA-KEZELÉSÉVEL

  Átlátható üzemanyag-felhasználás, csökkenő költségek

  Az üzemanyag állandó, ugyanakkor folyton változó elem céges autók teljes birtoklási költségeinek számításában. Az Arval Üzemanyagkártya-kezelés lehetőséget nyújt a kiadások nyomon követésére és a flottakezelés tervezhetővé tételére. Helyettesítse a különböző helyről származó, papíralapú üzemanyag-nyugták manuális gyűjtését egyetlen, összevont havi számlával, közvetlenül az Arvaltól.

  Ez a flotta irányításához szinte engedhetetlen eszköz, hiszen pontos és megbízható adatokat biztosít az egyik legnagyobb költségelemről. Az Arval elősegíti a rendellenes felhasználás nyomon követését, jelentésünk pedig zökkenőmentes ÁFA-visszatérítést és éves üzleti felülvizsgálatokat tesz lehetővé. Méretgazdaságosság jelentkezik az üzemanyag-árak kedvezményeiben is, ahol alkupzoíciónk előnyeit ügyfeleink is élvezhetik.

  Szolgáltatásaink hamarosan elektromos autók töltési lehetőségeivel is bővülnek, így teljes körű képet biztosítva a közlekedésre fordított energiahordozókról.

  Üzleti vagy magáncélú használat - mindkettő támogatott

  Amennyiben vállalata támogatja, az Arval Üzemanyagkártya-kezelés lehetővé teszi az üzleti és a magáncélú üzemanyag-használat szétválasztását, rendszerünk pedig segíti a rendellenes használat kiszűrését.

  A járművezetői adatok biztonságban vannak

  Az Arval Üzemanyagkártya-kezelés támogatja a chip és PIN üzemanyag-kártyák következő generációját. A járművezetők számára a könnyű kezelhetőséget a maximális adatbiztonsággal kombináljuk.

 • 2. STRATÉGIAI ÜZEMANYAG-GAZDÁLKODÁS

  Szakértői támogatás

  Az Arval szakemberei segítenek Önnek a megfelelő üzemanyag-szabályzat kialakításában. A flottájának auditálása során feltárjuk az autóhasználat jellemzőit és a közlekedési igényeket. Szakértőink segítségével megtervezheti az üzemanyag-gazdálkodást, beállíthatja az Ön számára szükséges üzemanyag-kártya kezelési rendszert: nagyobb mennyiségű üzemanyag-vásárlást állíthat be nagyobb lízingelt járműflotta esetén, korlátozhatja a nem üzemanyag-típusú vásárlásokat, illetve beállíthatja a preferált viszonteladókat.

 • 3. ÜZEMANYAG ÉS TELEMATIKA

  Összekapcsolhatjuk az Arval üzemanyagkártya-kezelést az Arval Active Link telematikai szolgáltatással - így az egyes járművezetők üzemanyag-felhasználását hozzáigazítjuk a vezetési szokásaikhoz. Hozzáférést biztosítunk egy online futásteljesítmény-rögzítő rendszerhez a járművezetők számára, hogy a cégautó adó kezeléséhez külön rögzítsék a saját futásteljesítményüket.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is