szerviz és karbantartás

Szerviz, karbantartás és javítás: A megfelelő műszaki állapot nálunk garantált

A folyamatos üzem megterheli a járműveket - ennek azonban nem kell terhelnie a vállalkozását. Átfogó flottakezelésre van szüksége, amely garantálja megfelelő műszaki állapotot a flotta számára és a megbízható céges autókat a dolgozóknak.

 • 1. FOLYAMATOS GONDOSKODÁS A JÁRMŰVEKNEK

  Minden üzleti célra használt lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk. Az Arval gazdag adattára elősegíti a flotta működtetését, a jobb döntéshozatalt és a pénzmegtakarítást (mindezt a fix havi bérleti díjon belül). 

  Nyugodt lehet annak tudatában, hogy az Arval üzemben tartja a céges autóállományt, elvégzi a szükséges javításokat, miközben a legjobb minőséget nyújtja.

 • 2. FENNTARTJUK A MINŐSÉGET, ÍGY CÉGE A FŐ TEVÉKENYSÉGRE FÓKUSZÁLHAT

  Kimutatások és tanácsadás

  A szervizelés, a karbantartás, és a javítás a teljes birtkolási költség szerves részét képzi. A kiváló minőségű, fix költségű flottakezelés nagyobb hatékonyságot és kiszámíthatóságot biztosít az Arvalnál. Ráadásul rugalmasan hozzáadhatók további szolgáltatások vagy testreszabott megoldások, ha az igényei megváltoznak.

  A szolgáltatások minősége garantált

  Több mint 1 millió finanszírozott és szerződéses céges autót kezelünk, valamint hozzáférésünk van preferált beszállítók átfogó hálózatához. Minden karbantartási vagy szervizesemény után visszajelzést kérünk és elemzést végzünk annak biztosítása érdekében, hogy az megfeleljen a szigorú SLA és minőségbiztosítási követelményeinknek.

  Átláthatóság

  Szervizeljük a járműveit és rögzítjük a költségeit. A prediktív és reszponzív karbantartási költségek egyetlen számlán szerepelnek, ami biztosítja az átláthatóságot.

 • 3. A JÁRMŰVEKET ÉS A SOFŐRÖKET IS KEZELJÜK

  Mivel a járművezetők kérdéseivel közvetlen módon foglalkozunk, időt takarítunk meg Önnek. A hét minden napján rendelkezésre álló Sofőrtámogató központunk használatával a járművezetők jelenthetik a problémákat, szolgáltatásokat foglalhatnak, valamint sofőrszolgálatot igényelhetnek - online, mobiltelefonon vagy telefonon.

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 3300

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is