Home > About Arval > Az Arvalról

Az Arvalról

6 400 fős csapatunk a mobilitás szolgálatában

Az Arval 29 országban van jelen, és több mint 6 400 főből álló csapatával azért dolgozik, hogy kiszolgálja ügyfelei flottakezeléssel kapcsolatos minden felmerülő igényét.

Az Arvalt 1989-ben alapították, és teljes egészében a BNP Paribas tulajdonát képezi. Jelenleg 29 országban van jelen közvetlenül, melyekben több mint 6 400 alkalmazottal 1 103 835 autót kezel (2017. decemberi állapot).

Cégünk tartós bérleti- és gépjárműpark kezelés szolgáltatásokra specializálódott, és ügyfeleink számára személyre szabott megoldásokat kínálunk az optimális flottakezeléshez. A negyed évszázados tapasztalat, a gépjármű gyártóktól való függetlenség és a gondosan kiválasztott, folyamatosan ellenőrzött partnerhálózatunk az, ami minket megbízható partnerré tesz a flottamegoldások területén.

* Az Arval a BNP Paribas leányvállalata, és részét képezi a Csoport fő Retail Banking tevékenységének. A Retail Banking a lakossági bankok és specializált pénzügyi szolgáltatók világméretű hálózata, amely kulcsszerepet játszik a Csoport nemzetközi terjeszkedésében.

Küldetésünk, hogy teljes körű lízingmegoldásokat kínáljunk cégeknek, méretüktől függetlenül.

Kitartunk mottónk mellett: az Arval nem csak azt adja Önnek, amit kért, hanem azt adja, amit mindig is akart. Cégünk első napjától kezdve, negyedszázad óta az a küldetésünk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson, amelynek köszönhetően ügyfeleinknek soha nem kell újragondolniuk flottakezelésüket. A tapasztalat megtanította nekünk, hogy a cégek teljes hatékonyságot, átláthatóságot és precizitást igényelnek, ha flottakezelési megoldásokról van szó. Mindent rendelkezésére bocsátunk, amire szüksége van – és célunk, hogy amikor csak lehetséges, egyre többet és többet adjunk.

Az Arvalnál minden nap azért dolgozunk, hogy bebizonyítsuk: betartjuk ígéreteinket, és amikor csak lehetséges, még túl is teljesítjük azokon.

Ha az Arvalt bízza meg, elkötelezett, professzionális és motivált csapatunk tesz Önnek ígéretet, akik ugyanolyan örömmel segítik Önt, mint amilyen örömmel a munkájukat végzik. Büszkék vagyunk teljesítményükre, ezért tréningeket szervezünk számukra az Arval Akadémián, rendszeresen megosztjuk velük az ügyfelek visszajelzéseit, és karrierlehetőségeket ajánlunk számukra számos országban és pozícióban.

Az Arval munkavállalói jól képzett, magasan motivált szakemberek, akik ráhangolódnak az ügyfelek igényeire – köszönhetően szakértelmüknek, amelyet az Arval Akadémián, és az ügyfelektől kapott visszajelzésekből szereznek.

Az Arval legfőbb értéke csapata, amelybe sokat invesztál. Büszkék vagyunk több mint 4.000 alkalmazotti állományunk minőségére és szakértelmére. Munkavállalóink:

jól képzettek, és olyan vállalkozói szellem jellemzi őket, amely arra sarkallja őket, hogy a kereteken kívül gondolkodjanak és megosszák ötleteiket

az innovációra koncentrálnak mind a munkahelyen, mind a legújabb technológiák felhasználásában

rendkívül motiváltak és elkötelezettek az ügyfelek elégedettsége iránt

minőségtudatosak és motiváltak a problémák megoldásában, minden panaszt megvizsgálnak

 

Hogy mindezeket elérjék, tőlünk a következőket kapják:

rendszeres visszajelzések arról, hogy az ügyfelek mennyire elégedettek teljesítményükkel

az Arval Akadémia  képzésein vesznek részt

foglalkoztatási mobilitást és nemzetközi karrierlehetőségeket biztosítunk számukra, ezzel is ösztönözve teljesítményüket

 

Embereink teszik az Arvalt nagyszerű munkahellyé. Mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ügyfeleinknek, és reményeink szerint elkötelezett támogatókká is teszik őket.