Az Arvalról

Csapatunk a mobilitás szolgálatában

Cégcsoportunkat 1989-ben alapították, a BNP Paribas, a világ egyik vezető bankjának  leányvállalataként. Gépjármű tartós bérleti és flottakezelési szolgáltatásainkkal az üzleti szektor teljes spektrumát lefedjük, az egy-két gépjárművet üzemeltető kisvállalkozásoktól egészen a nemzetközi nagyvállalatokig.

Termékeink teljes körűen lefedik a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos tevékenységeket, miközben növelik a vállalati járműpark hatékonyságát és kivonják ügyfeleinktől a flottakezelésben rejlő kockázatokat.

Filozófiánk alapja a szakértői megközelítés és a kompromisszummentes minőségre való törekvés, melyeket technológiai innovációkon keresztül valósítunk meg közel 7000 munkatársunk segítségével, 29 országban, megközelítőleg 1,2 millió gépjárművet kezelve.

 

Küldetésünk:

Küldetésünk, hogy kényelmes, hatékony és rugalmas gépjárműhasználati megoldásokat kínáljunk az üzleti szféra bármilyen méretű szereplői számára.

 

Ígéretünk:

Az Arvalnál minden nap arra törekszünk, hogy tevékenységünk valóban megoldást kínáljunk ügyfeleinknek és a járműveket használó sofőröknek, szaktanácsaink, valamint gyors és pontos kiszolgálásunk segítségével.