Home > Információra van szükségem

Információra van szükségem

Irányelveket nyújtunk partnereinknek és beszállítóinknak

Elkötelezettek vagyunk beszállítóink és partnereink iránt, akiknek rendszeresen nyújtunk tájékoztatást üzleti irányelveinkre vonatkozóan.

Az Arval karbantartási, javítási és gumiabroncs szolgáltatást nyújt a bérbe adott járművekre. Amennyiben a jármű karosszéria vagy baleseti kárt szenvedett, csereautó szolgáltatást is nyújtunk, melyet rövid idő alatt átadunk, és gondoskodunk annak visszavételéről is.

Karbantartás, javítás ás abroncsok

Array

Technikai csapatunk – amely telefonon és e-mailen egyaránt elérhető – örömmel válaszol kérdéseire, ha járművét karosszéria kár éri, ha az üveget javítani vagy cserélni kell, ha a gumiabroncsok cseréjére van szükség, vagy ha a jármű nem megfelelő állapotban került szállításra (vagyis, ha belső vagy külső kár látható rajta, nem működik a távolságmérő stb.)

Karosszéria vagy baleseti kár

Array

Nagyon fontos, hogy kapcsolatba lépjen technikai csapatunkkal – telefonon vagy e-mailen –, ha az Ön Arval járműve karosszéria vagy baleseti kárt szenvedett. A javításokat csak szerződött partnereink végezhetik, és jóváhagyásra van szükség hozzá.

Új autó átvétele

Array

Amennyiben járművét a saját telephelyükön szeretné átvenni, kérjük előre értesítse kollégáinkat, így elvégezhetik a szükséges dokumentációt ahhoz, hogy a kiszállítás időben és problémamentesen történhessen. Ne feledje, hogy legalább három munkanapra van szükség ahhoz, hogy a járművet átadhassuk a vezetőnek. Az Arval elkészíti a biztosítási igazolást, ha ez szükséges, megrendeli az üzemanyagkártyát, és minden szükséges dokumentumot megküld Önnek.

Az autó visszaadása

Array

A járművezetők általában azon a napon kívánják leadni meglévő járművüket, amikor az újat átveszik. Kérjük jelezze nekünk telefonon, ha szeretné, hogy az Arval szervezze meg az autó visszaszállítását. Ebben az esetben intézkedünk, hogy az elszállítás azonnal megtörténjen.

Legyen partnerünk!

Array

Az Arval igyekszik, hogy ügyfeleinek és autóvezetőinek a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében számos beszállítóval működünk együtt, akik ugyanazt a színvonalat képviselik minőség tekintetében, amely ránk is jellemző. Mindig szívesen meghallgatjuk, hogy az Ön cége mit ajánl nekünk. Ha szívesen lenne partnerünk, és több információra van szüksége a témában, örömmel fogadjuk hívását: