Miért az Arvalt válassza?

Mi kezeljük a flottáját, Ön mindent az ellenőrzése alatt tart

A flottakezelés kiszervezésével időt és erőforrásokat takaríthat meg, miközben megszabadul az esetleges kockázatoktól is. Ön határozza meg, hogy milyen mértékben szervezi ki hozzánk a feladatokat, és mindent megteszünk, hogy elégedett legyen döntésével.

Tartós bérleti szerződés esetén a jármű tulajdonosa az Arval Magyarország Kft lesz, így nem csak a folyamat összes eleméről gondoskodunk Ön helyett, hanem minden ehhez kapcsolódó kockázatot is átvállalunk. Sokan azt gondolják, hogy a flottakezelés nem igényel sok időt, azonban ha listát készít csak a folyamatban részt vevő szereplőkről – gyártók, kereskedők, adóhatóság, biztosító társaságok, gumiabroncs szakértők, szervizek, karosszérialakatosok, stb., nem beszélve az Ön cégének HR csapatáról – nemsokára rájön, hogy többről van szó, mint azt elsőre gondolná.Arval owns the vehicle, so not only are we the ones who deal with a whole array of stakeholders on your behalf, we bear all the related risks. Some think that managing a fleet is a simple matter. When you list the parties involved – manufacturer, dealer, tax authority, insurance company, tyre supplier, windscreen supplier, body repairer, etc., not to mention your own company’s HR department – you soon realise there’s more to it than meets the eye. But it’s up to you how much you outsource to us.

Az Arval kötelezettségvállalásai

Tanácsokkal látjuk el

Tanácsokkal látjuk el céges autóival kapcsolatban, hogy azok megfeleljenek a szervezet igényeinek.

Kezeljük flottáját

Kezeljük flottáját és foglalkozunk a járművezetőkkel is

Jelentéseket készítünk

Minden fontos adattal ellátjuk Önt flottájával kapcsolatban, hogy megkönnyítsük döntéshozatali folyamatait.

Elkötelezettek vagyunk

Elkötelezettek vagyunk, hogy betartsuk ígéreteinket.

Arval: tartós bérlet, személyes hangvételben

Szeretnénk Önt és járművezetőit jobban megismerni. Az Arval nem úgy tekint tevékenységére, mint cégek közötti, hanem mint személyek közötti szolgáltatás – vagy ahogyan szlogenünk szól: “lízing személyes hangnemben” .

Egyetlen kontaktszemély, aki mindent tud a cégéről

Ügyfélmenedzsere az Ön egyetlen kontaktszemélye, ha a flottakezelés napi ügyeiről van szó. Bármilyen ügyben is kéri a segítségét – a legjobb ajánlat megtalálása, szerviz vagy javítás megszervezése – mindig számíthat elkötelezett munkatársunkra, aki szorosan együttműködik Önnel és járművezetőivel. Az Arval ügyfélmenedzserei minden esetben megtalálják a legjobb megoldást, amely megfelel a Keretszerződésnek, a Kiszolgálási Szint Megállapodásnak és a Cégautó Szabályzatnak.

 

Csapatunk zökkenőmentessé teszi a flottakezelést

Az Account Team biztosítja, hogy flottáját a lehető leghatékonyabban kezeljük. Az Account Manager, a csapat szervezeti felépítésének központi szereplője, az Ön egyetlen kontaktszemélye. Ő egy operatív szakértőkből álló Account Team-el dolgozik, akik többek között megszervezik az autójavításokat és gondoskodnak a cserejárművekről.

Mindent megteszünk, hogy közelebb álljunk ügyfeleinkhez, mint a piac más szereplői. Egyedülálló struktúránk ugyanis lehetővé teszi számunkra, hogy míg kiaknázzuk a nagy szervezet előnyeit, ügyfeleink a kis iroda nyújtotta előnyökből profitálhatnak. Ön biztos lehet abban, hogy a velünk folytatott kommunikáció sosem veszíti el azt a bizonyos személyes hangnemet.