Digitális megoldásaink a vállalati autók felhasználóinak

A gépkocsivezetők valóban sajátjuknak érezhetik a járműveket

My Arval a gépkocsivezetők számára is

Valljuk be, napjainkban mindenkinél van egy okostelefon. Hogy könnyebbé tegyük a sofőrök életét, akik a mindennapokban használják az autókat, kifejlesztettük a My Arval gépkocsivezetők számára optimalizált változatát. Ezzel az okostelefonon is elérhető alkalmazással a sofőrök szó szerint egy kézben tarthatnak minden járművükkel kapcsolatos adatot. Az autó regisztrációjával és biztosításával kapcsolatos dokumentumokat, valamint szerződésének adatait és még sok más részletet elérhetnek itt, ami pedig még ennél is jobb: a felületen keresztül bárhol és bármikor csak egy kattintásra elérhető az Arval.

 

Bérelt járművek leadása / megvásárlása

Az ügyfeleink által tartós bérlet formájában használt járművek szerződésének lejárata előtt három hónappal az autót használó sofőr információt kap a bérelt jármű leadásával kapcsolatban.

A járművet kívül-belül tiszta állapotban kell hozzánk visszaszállítani, és minden a szerződésben foglalt berendezést és kiegészítőt is le kell adni. Ha az autó helyére új Arval jármű érkezik, akkor átvételkor a régi autót visszavesszük. Amennyiben az új autót mi szállítjuk ki, a szerviz munkatársa szállítja el régi autóját. Ezután felmérjük a régi járműben esett esetleges károkat, majd egy kétoldalról aláírt jegyzőkönyvet készítünk az állapotról.

Ügyfeleink sofőrjeinek azonban arra is lehetőségük van, hogy megvásárolják a visszaadott járművet. A szerződés lejárata előtt nem sokkal tájékoztatást adunk a jármű vételáráról, amely saját használatra, illetve családtag vagy barátok részére is megvásárolható.