szerviz és karbantartás

A rendszeres karbantartás fontos a sofőrök kényelme és biztonsága szempontjából.

 • Karbantartás

  javítás

  A rendszeres karbantartás fontos a sofőrök kényelme és biztonsága szempontjából.

   

  Mikor kell autóját karbantartani?

  A karbantartási időközöket az autóban lévő használati útmutató jelzi, illetve általában a műszerfalon is megjelenik egy üzenet. Az Arval partnerénél személyesen foglalhat időpontot, a partnereket a My Arval fül alatt találja vagy érdeklődhet Sofőrtámogató központunkban.

   

  Műszaki ellenőrzés

  Az Arval tájékoztatja arról, hogy mikor esedékes az autó műszaki ellenőrzése.  Egyeztessen időpontot az ellenőrzés elvégzésére jogosult műhelyek egyikével. A partnereket a My Arval-on találja vagy érdeklődhet Sofőrtámogató központunkban.

   

  Mi a sofőrök felelőssége?

  Az autó vezetőjeként rendszeresen ellenőriznie kell az olajszintet, a hűtőfolyadék szintjet és a gumiabroncs nyomást, valamint az AdBlue szintet (egyes dízel autóknál). Az erre vonatkozó útmutatásokat az autójában található használati útmutatóban találja.

   

  További információkra van szüksége? Olvassa el a GYIK részt.

 • Gumiabroncsok

  Gumiabroncsok

  A gumiabroncsokat időben cseréltesse le az Arval egyik gumiszerviz partnerével.

   

  Mikor kell a gumiabroncsokat lecserélni?

  Gumiabroncsokat akkor kell cserélni, mielőtt a profilmélység a jogszabályokban meghatározott minimum alá csökken (1,6 mm), illetve ezen a téren a bérleti szerződés vonatkozó része redelkezhet másképp (kedvezőbben). Időpontot egyeztethet a gumiabroncs szakértőink egyikével. A partnereket a My Arval-on találja vagy érdeklődhet Sofőrtámogató központunkban.

  Téli gumiabroncsok

  Amennyiben szerződése magában foglalja a téli gumiabroncsokat, akkor azt javasoljuk, hogy váltson téli gumiabroncsokra, amikor a napi átlaghőmérséklet 7 Celsius fok alá csökken. Ez általában az október-novemberi időszakban esedékes. Váltson nyári gumiabroncsokra a március vége és április vége közötti időszakban. Egyeztessen időpontot azzal a szervizzel, ahol az előző gumiabroncs-csere történt.  Ha új téli gumiabroncsokra van szükség, akkor keresse fel az Arval egyik szervizpartnerét, amelyet megtalál a My Arval-on vagy érdeklődhet Sofőrtámogató központunkban.

   

  További információkra van szüksége? Olvassa el a GYIK részt.

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is