Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az alábbi űrlap kitöltését követően kollégáink fel fogják keresni az ajánlatunk elkészítéséhez szükséges részletek egyeztetése érdekében.

Új autó vásárlása, vagy visszlízing?

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy új autó vásárlására vagy már meglévő járműveire visszlízing ajánlatot készítsünk. Tartós bérlet esetén a járművek kikerülnek a tárgyi eszközei közül, ami javítani fogja pénzügyi mutatóit, és megszabadul az újraértékesítési és karbantartási kockázatoktól is. Továbbá a járművek után a céges használat mértékében az ÁFA is visszaigényelhető.

 

Cégautó szabályzatának áttekintése

Körültekintő elemzést végzünk Cégautó Szabályzatáról, vagy pedig együttműködünk Önnel egy új összeállításában. Technikai és pénzügyi paraméterekkel kezdünk, de áttekintjük a szabályzat valamennyi HR és CSR vonatkozású hatását is. Ideális járműválasztékot és a legjobb finanszírozási és szolgáltatási opciókat ajánlunk Önnek.

 

Személyre szabott összehasonlítás

Amint minden lényeges adatot elküldött nekünk, beleértve jelenlegi flottakezelési tevékenységeinek részleteit, örömmel készítünk személyre szabott összehasonlítást az Ön jelenlegi autóvásárlásra használt finanszírozási módszere és az Arval által nyújtott tartós bérleti megoldások között.

 

Ajánlatkérés