Elektromos járművek fejléc

Segítség egy szakértőtől: elektromos járművek

Az elektromos járművek egyre inkább a céges flották szerves részévé válnak. Az Arval teljes körű megoldásokat kínál szakértői tanácsadással és támogatással, hogy az áttérés az elektromos járművekre zökkenőmentes legyen. 

Az elektromos járművek egyedülálló előnyöket kínálnak a céges flottákban:

Fenntarthatóság

Társadalmi felelősségvállalási célok teljesítése kisebb karbonlábnyommal

Karbantartás

Az elektromos járművek alacsonyabb karbantartási igénye

Üzemanyag

A flotta jobb átlagos üzemanyag-fogyasztása

Parkolás

Alacsonyabb parkolási költségek, elkerülhető dugódíjak

 • PASSZOLNAK AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEK A FLOTTÁBA?

  Az elektromos autók és áruszállítók használata sokak számára még újdonság, mégis nagy lehetőségeket jelentenek a flották számára. Az üzemanyag-, szerviz-, karbantartási- és javítási költségek jelentősen kisebbek, ami versenyképesebb TCO-t kínál. Az Arval szakértői több szempont alapján elemzik, hogy az elektromos járművek hol jelentetnek megoldást vállalkozása számára, majd segítenek az átállásban is.
  Szeretné megtudni, hogy az elektromos járművek hozzájárulhatnak-e pénzügyi és társadalmi felelősségvállalási céljainak eléréséhez?

  Az e-autó potenciál felderítése

  Az Arval szakértői egy „SMaRT audit” segítségével felmérik flottáját, elemzik a céges autók használatát, a járművek paramétereit és a velük megtett távolságokat, és ez alapján adnak tanácsot, miközben jelölik, ha egy elektromos jármű használata jó eredményeket hozhat.

  Teljes körű töltési megoldások

  Az Arval elektromos járműves kínálata hamarosan magában foglalja a töltőinfrastruktúrát is – akár a cégnél, akár sofőrjei otthonában. Ezen kívül a jövőben hozzáférést biztosítunk a nyilvános töltőpontokhoz, intelligens, flottaszintű elszámolással.

  Megkönnyítjük a dolgát

  Próbáljon ki egy elektromos járművet egy-két hónapig, hogy kiderüljön, megfelel-e vállalkozása számára! Az Arvalnál felár nélkül hozhatja vissza.

SMART Approach

SMaRT
SMART Approach
We focus on your needs

Our Sustainable Mobility And Responsibility Target (SMaRT) process is here to support and analyse your current fleet, sustainability ambitions, and the alternative mobility solutions that could meet your business strategy.
This includes transitioning to greener vehicles, such as with hybrid and electric drivetrains (which can also come with significant fuel and maintenance savings).

see more

Tanulmány

Elektromos járművek blokk
Elhozzuk a jövőt
Útmutató az elektromos áruszállítók üzemeltetéséhez
A nagyobb gyártók egyre nagyobb választékban kínálnak flottákhoz elektromos kishaszongépjárműveket. Ez egy vízválasztó pillanat, mely a valós kibocsátásmentesség lehetőségével kecsegtet. Az angol nyelvű útmutató célja a négy főbb terület alapvető bemutatása: megfelelőség, mindennapos használat, biztonság és szervizelés.
Elektromos járművek blokk
További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is