Arval Tanácsadás

Tanácsadói szolgáltatások a hatékonyabb flottakezeléshez

Az Arval Consulting ideális flottamegoldásokat nyújt, nem csak a járművekkel kapcsolatos problémáira, hanem alkalmazottai általános mobilitási stratégiájára vonatkozóan is.

Mobilitás és flotta stratégia

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek, akár új mobilitási stratégiát keres, akár flottastratégiáját szeretné felülvizsgálni. Segítünk azonosítani és áttekinteni cége mobilitás iránti motivációit. Friss információkat nyújtunk az adóváltozások hatásairól cégére nézve. Segíthetünk dönteni a saját flottakezelés és a lízing megoldás között, elmagyarázva az előnyöket és a hátrányokat. Képes lesz logikus kereskedelmi indokok alapján döntést hozni, miközben minden információ birtokában van.

 

Szabályzat és szervezet

Az Ön mobilitási és flottapolitikája egy sor olyan szabály alapján épül föl, amelyek tükrözik cége igényeit és meghatározzák, hogyan kellene működnie szervezetének. Segítünk összeegyeztetni Mobilitási Politikáját motivációival és céljaival. Elemezzük cégautó szabályzatát, és segítünk frissíteni vagy korrigálni azt, hogy egyaránt illeszkedjen üzleti igényeihez és a piaci körülményekhez. Szintén segítünk flottája optimalizálásában, hogy az megfeleljen CSR céljainak és összességében hatékonyabban működjön.

 

Munkavállaló és járművezető

Minden alkalmazottja, akár használ céges autót, akár nem, fontos szerepet játszik abban, hogy Ön elérje cége stratégiai céljait. És mindannyian rendelkeznek mobilitási igényekkel is. Az Arval tanácsadói szolgáltatása összeméri szabályzatát más szervezetekével, így segít Önnek, hogy vonzóbbá tegye sajátját. Továbbá segítünk javítani munkavállalói vezetési stílusát, hogy az még biztonságosabb és környezetbarát legyen.