Flottakezelési irányelvek

Flottakezelés, ami illeszkedik cége igényeihez

Az Arval célja, hogy megértse ügyfelei igényeit: ez adja az alapját a személyre szabott szolgáltatásunknak, és a sikeresen működő hosszú távú kapcsolatunknak.

Személyre szabott flottakezelés

A sikeres együttműködés alapját nyújtó flottakezelési irányelveket négy fő lépésben határozzuk meg: megvizsgáljuk a technikai és pénzügyi paramétereket, valamint elemezzük a szabályzat HR és CSR hatását. Ezeket figyelembe véve ajánlunk járműveket, valamint hozzájuk optimális finanszírozási és szolgáltatási opciókat. Akár rövid, akár hosszú távúak az igényei, megoldásaink biztosan illeszkednek költségvetéséhez. Minden megteszünk, hogy olyan flottakezelési irányelveket hozzunk létre, melyek egyszerre biztonságosak és környezetbarátok.

 

Milyen előnyökkel jár ez cégének és járművezetőinek?

A szilárd és jól átgondolt flottakezelési irányelvek segítenek, hogy stabillá és kiszámíthatóvá tegye a flotta költségeit, biztosítsa a járművek optimális használatát, és csökkentse a jogi, társadalmi és egészségügyi kockázatokat.

„Ön meghatározza elvárásait, mi pedig ezek alapján kezeljük járműparkját”

Mi kezeljük a flottáját, Ön mindent szemmel tart

Az Arval biztosítja a járműflottát anélkül, hogy Önt költségekkel, bonyodalmakkal és a járművek adminisztrációjával járó frusztrációval terhelné.

Ha az Arvalt választja, akkor időt és pénzt takarít meg. Miért? Mert mi kezeljük a flottáját Ön helyett. A napi ellenőrzés feladata nem Önt terheli, mégis a teljes járműparkot az irányítása alatt tarthatja.

Miután a céges gépjármű szabályzatukról megállapodtak a járművezetőikkel, annak megvalósítását már ránk bízhatja. Az abban megfogalmazottakat megismertetjük az illetékes kollégáinkkal, rögzítjük a rendszereinkben, és a szerződés időtartama alatt járműparkját aszerint kezeljük. Ha járműkár történik, szervizre vagy cserejárműre van szükség, a kommunikáció kizárólag az Arval és a járművezető között zajlik.

Együttműködésünk során rendszeresen küldünk kimutatásokat flottája állapotáról, valamint okos eszközeinknek köszönhetően a költségeket és a használattal kapcsolatos statisztikákat bármikor és bárhonnan elérheti.

Ön dönti el, mely területeket szeretné irányítása alatt tartani, és melyeket szeretné ránk bízni.