Lízingeljen gépjárművet

Arval, egy megbízható partner

Önnek csak vezetnie kell – a többiről mi gondoskodunk. Több, mint 30 éve segítünk különböző méretű cégeknek járműveik rugalmas és problémáktól mentes kezelésében. Az Arval elkötelezett ügyfelei felé, amit szakértői tanácsadás és minőségi szolgáltatás fémjelez.

 • Miért válassza az Arvalt?

  Egy megbízható partner 

  30 éves piacvezetői múltunk olyan szakmai tapasztalattal jár, melyben ügyfeleink megbíznak. Irodáink 29 országban 1,2 millió úton lévő járművet tartanak mozgásban. Már cégünk puszta mérete garantálja, hogy a járművek és szolgáltatások működtetése nem jelent gondot, és méretgazgaságossági megtakarítást biztosítsunk Önnek, mint ügyfelünknek. Ezenfelül az Arval a BNP Paribasnak, a világ egyik legnagyobb bankjának tagja.

  Fontosak ügyfeleink

  Elhivatott támogatói csapataink időt fordítanak arra, hogy megértsék ügyfeleink igényeit. Minden felkínált szolgáltatást elmagyaráznunk, és megkeressük a megoldást, mellyel vállalkozása időt és pénzt takaríthat meg. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és odafigyeljünk arra, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk. 

  Szakértői tanácsadás 24/7

  Legyen szó akár lerobbant járműről, csereautóról vagy csak hétköznapi üzemeltetési támogatásról, munkatársaink készen állnak, hogy kérdéseire válaszoljanak. Az Ön független segítőtársaként hivatásunk, hogy cégének működését leegyszerűsítsük és optimalizáljuk. 

  Kiemelkedő élmény 

  Részrehajás nélküli, független tanácsokkal szolgálunk a márkák széles körében. Ezenfelül teljes körű élményt nyújtunk, de csak azt kínáljuk, amire szükség van. Még az igényeket is folyamatosan elemezzük, és módosításokat is javaslunk.

Leegyszerűsítjük a céges autók üzemeltetésének teljes folyamatát. Csak mondja el, mire van szüksége, és mi segítünk megkeresni a legjobb megoldást. Foglalkozzon a fontosabb feladatokkal, miközben csak egy fix havi számlával kell törődnie, amiért olyan szolgáltatásokban részesül, mint a teljeskorű karbantartás és javítás vagy a szezonális gumicsere. 

További információk
Kérdés vagy információkérés esetén állunk rendelkezésre: 06 1 279 330

Miért válassza az Arvalt?

Megbízható partner a céges autókhoz

Közel két évtizedes hazai tapasztalat és kipróbált partneri hálózat.

Csökkentse költségeit

Hatékonyság és teljes mérhetőség, így minden részlet finomhangolható

Szervezze ki a kockázatot

Fix havidíjért teljes körűen üzemeltetjük a flottát, bármi történjen

Bízzon szakértelmünkben

Tanácsot adunk az ideális flotta kialakításához, menet közben is