Azonnal elérhető

Nagyméretű SUV

Azonnal elérhető
Toyota RAV4 / vagy egyező kategória

Leírás: Nagyméretű SUV

Középtávú járműbérleti termékünk nagyméretű SUV járműveket kínál ebben a kategóriában, melyek lehengerlő méreteket és páratlan komfortot kínálnak.

Rendkívüli kényelem a hátsó üléssorban is, zavartalan rálátás a forgalomra, rengeteg extra és akár a könnyebb terep leküzdése. Ezt kínálják itt elérhető  automata váltós SUV modelljeink.

A nagyméretű SUV járművek kategóriájában a Toyota RAV4 modellen keresztül illusztráljuk az itt elérhető átlagos méretet és felszereltségi szintet, de rendelés esetén több gyártó modelljei közül kínálunk egy aktuálisan elérhető járművet.

 • 6 szolgáltatás az Arvaltól a csomagban
  Biztosítás és káresemény-kezelés

  A biztosítások és a káresemény kezelés minden területével foglalkozunk, a veszteség első bejelentésétől a kárigény végéig, ami csökkenti az állásidő ügyfeleinkre gyakorolt hatását.

  Finanszírozás

  A flottakezelés minden vonatkozása egyetlen, rögzített havi bérleti díjért, amihez a stabil és tőkeerős finanszírozást a BNP Paribas biztosítja.

  Gumiabroncs kezelés

  Az Arval gumiabroncs kezelési terméke lefedi az abroncsok teljes életciklusát. Vásárlóerőnk és hosszú távú beszállítói kapcsolataink révén hozzáférésünk van a piac legjobb áraihoz.

  Karbantartás és javítás

  Minden lízingelt jármű esetében rendszeres karbantartást, garanciális javítást, szervizelést és ellenőrzést biztosítunk.

  Közúti segítségnyújtás

  Sofőrtámogató központunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így közvetlenül tudunk tanácsot adni, baleset vagy mozgásképtelen jármű esetén.

  Autópálya matrica

  Középtávú bérlési konstrukciónkban elérhető autóink mindegyike rendelkezik Magyarország egész területére érvényes, éves autópályamatricával.

Offer Type (field_offer_type)
 • getronics1-final

  Nagyon simán megy

  Az Arvalnál a gumicsere nagyon simán megy. Az időpontfoglalás egyszerű, a gumik cseréjét pedig a szakemberek gyorsan és udvariasan végzik el.
  Zsolt - Getronics
 • adecco-final

  Megbízható és proaktív

  A mindennapos rohanásban egy megbízható és poraktív csapatot kerestünk, akikre partnerként támaszkodhatunk. Az Arval Magyarországnál ezt találtuk meg. Professzionális hozzáállásukkal, gyors ügyintézésükkel, valamint rugalmas megoldásaikkal minden igényünket tökéletesen kielégítik. Jó szívvel ajánlom Őket.”
  Erika - Adecco