BYD

A BYD arra törekszik, hogy a műszaki innovációit egy jobb világ megteremtésének a szolgálatába állítsa. Az energia beszerzésére, tárolására és alkalmazására összpontosítva átfogó, új zéró emissziós energetikai megoldásokat kínál. A nevéhez fűződik az iparágban vezető Blade akkumulátor, az e-Platform 3.0 padlólemez és a Dual-mode hibrid meghajtási technológia kifejlesztése, melyekkel a vállalat az évszázad egyszeri lehetőségét kiaknázva gyorsítja az áttérést a fosszilis üzemanyaggal hajtott járművekről az elektromos járművekre. A BYD a városi tömegközlekedés villamosításán fáradozik az üvegházhatású gázkibocsátás globális csökkentése érdekében, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy „legyen 1 °C-kal hűvösebb a Földön.”

 

2023-ban a BYD világszerte összesen 3.024.417 új energiával működő személygépkocsit értékesített, mellyel kiérdemelte a konnektorról tölthető autók világelső gyártója címet.

 

A BYD elkötelezett amellett, hogy az elektromos autózás elérhetővé váljon mindenki számára. Magyarországon immáron 4 100% elektromos BYD modell elérhető, melyek a fejlett elektromos járműtechnológiát és a környezettudatos megoldásokat ötvözik.

SEAL: Egy lendületes és sportos D-szegmensű szedán, amely ideális választás azoknak, akik elektromos járművükben luxust és stílust keresnek.

ATTO3: Egy tágas és erőteljes C-szegmensű SUV, amely az elektromos jármű használóinak kényelmet és teljesítményt egyaránt kínál.

DOLPHIN: Egy univerzális és agilis C-szegmensű ferdehátú, amely az urbanista életmódhoz tervezték, tökéletes választás azok számára, akik hatékony, kompakt elektromos autót keresnek.

SEAL U: Egy praktikus, tágas és kényelmes, elektromos családi SUV

 

Azzal a céllal, hogy mindig a maximális ügyfél-elégedettséget érjük el, az Arval határozott elkötelezettséget kíván vállalni a fenntartható mobilitás mellett, ezért a 100%-ban elektromos BYD járművek is elérhetőek kínálatunkban.

 

askforoffer

 

Az Arval bérlési szolgáltatásai révén bármilyen járművet elérhetővé tesz az Ön számára, így ha nem találja a kínált autók között, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megtaláljuk Önnek.

1…
Olvasson tovább